loader

Glavni

Napajanje

Isi tach recenzije

Krv Mjerač glukoze Jednostavni dodir (jednostavno dodirivanje) - uređaj za mjerenje 3 parametra: razina glukoze (šećera) u krvi, kolesterola u krvi i mokraćne kiseline u krvi tvrtke Bioptik (Bioptik). Svaki parametar ima svoje test trake. Dizajniran za kućnu upotrebu.

Glukoza u krvi: vrijeme analize 6 sekundi; kap krvi 0,8 μl; područje mjerenja od 1,1 do 33 mmol / 1; memorija za 200 rezultata. Izračun prosječnih vrijednosti za 7, 14 i 28 dana.

Kolesterol u krvi: vrijeme analize 150 sekundi; kap krvi 15 μl; mjerni raspon od 2,6 do 10,4 mmol / 1; memorija za 50 rezultata.

U metru se koriste test trake:

  • Ispitne trake Izi Touch (EasyTouch) za određivanje glukoze u krvi
  • Test trake Izi Touch (EasyTouch) za određivanje razine kolesterola u krvi

Test trake Izi Touch (EasyTouch) za određivanje razine hemoglobina u krvi

  • mali trošak uređaja i test traka
  • male veličine i težine uređaja
  • sposobnost mjerenja dva parametra pomoću jednog uređaja: glukoza i kolesterol.
  • jedinstven kompletan set - u kompletnom kompletu isporuke 10 traka za glukozu i 2 trake za kolesterol.

Uključeno u isporuku:

  • 1 EasyTouch uređaj
  • 10 test traka za glukozu EasiTouch (EasyTouch)
  • 2 test trake za kolesterol IziTach (EasyTouch)
  • 1 autoproketera
  • 25 sterilnih lanceta
  • 1 test traku
  • 2 AAA baterije
  • 1 slučaj
  • 1 uputa na ruskom uz jamstveni kupon.
  • Tehničke značajke.
    Glasovna funkcija: ne
    Mjerni medij: krv
    Mjereni parametri: glukoza, kolesterol, hemoglobin
    Metoda mjerenja: elektrokemijska
    Umjeravanje rezultata: krvlju
    Volumen kapi krvi (uL): 0.8, 2.6, 15
    Vrijeme mjerenja (sekundi): 6, 150
    Memorija (broj mjerenja): 50, 200
  • Statistika (prosjek za X dana): 7, 14, 28
  • Raspon mjerenja (mmol / L): D: 1,1-33,3 X: 2,6-10,4 Gm: 4,3-16,1
    Kodiranje test traka: čip
    Napomena za hranu: br
    Težina (g): 59
    Dužina (mm): 88
    Širina (mm): 64
    Debljina (mm): 22
    Povezivanje s računalom: ne
    Vrsta baterije: AAA
    Jamstvo: 1 godina


P.s. Ispitne trake i lancete za ručicu-autoproketer ONE-TERM. Ako često trebate mjeriti šećer u krvi ili neki drugi parametar, nemojte zaboraviti naručiti potrebnu količinu potrošnih materijala s uređajem.

Boja i konfiguracija Isi Touch može se promijeniti bez prethodne obavijesti proizvođača. Navedite kompletni set prije narudžbe.

  • - Opis i fotografije u karticama robe mogu se razlikovati od onoga što je prikazano u ljekarni. Provjerite kod operatera prije narudžbe.
  • - Ovaj se proizvod ne može zamijeniti i vratiti na temelju Uredbe 55 od 19.01.1998.

Pozdrav, reci mi molim te, ovaj uređaj mjeri hemoglobin u krvi?

Br. 7418 | 23.10.2012. 15:50 | anegdota

Trebate proizvod s umjetnošću. 50014902.

7492 | 10.29.12. 14:28 | konzultant

Želim kupiti uređaj Izy Tach za određivanje glukoze / kolesterola. Ispitne trake i lancete za autoprocet pero.

7838 | 11/25/12 7:38 PM | Galina

Narudžbu možete naručiti na našu web stranicu ili putem telefona: (495) 937-3220.

7847 | 11/26/12 11:20 | konzultant

Poštovani, želimo kupiti od vas aparat za određivanje kolesterola Izi Touch u iznosu od 2 kom. Prijenos u Kazan.

№ 11889 | 03.10.13 13:25 | Perlovova Reseda

Pozdrav! I pošaljite robu poštom?

№ 12177 | 30.10.13 17:24 | Irene

Imate li lancete, test trake i tako dalje? Dostava u Kirov koliko?

№ 12503 | 11/23/13 20:08 | nadati se

Koliko je jednostavan dodir sa kataloškim brojem 50014902, ako imate na dodir Easy lancete, test trake? Koliko? A mail COD predmeti šalju?

№ 13698 | 11.03.14 08:58 | Sergej

Dostupna je u Rusiji. Naručite je potrebno izraditi na web mjestu.
Trošak možete pronaći na našoj web stranici ili telefonom: 8 (495) 937-3220.

№ 15138 | 26.09.14 13:36 | konzultant

skupi uređaj i test traka je divlje skupo i razdoblje uporabe nakon disekcije je 2 mjeseca, a kolesterol se ne mora mjeriti svaki dan tako da računaju kao zlato

№ 17002 | 20.06.15 04:15 | Boris

Želim kupiti uređaj Izy Touch za određivanje kolesterola / hemoglobina / mokraćne kiseline u krvi

Recenzije

Pozdrav, danas dobila na mail putem online trgovine u krvi analizatora EASYTOUCH GC za mjerenje glukoze i holesterina.Poka polzovatelya.Ya studija vodič po prvi put sam čuo o Vašoj tvrtki \ „\ DIATEST„u jutarnji program NASTROENIE.Pribor point nešto treba za menya.Spasibo s obzirom Eugene Kamchatka.Kak razumjeli, radimo testove glukoze i kolesterola.

Pozdrav, draga Eugene!

Puno vam zahvaljujemo na takvim pozitivnim povratnim informacijama o našem uređaju! Želimo Vam zdravlje i uspješno iskustvo u korištenju uređaja!

Izražavam svoju srdačnu zahvalnost zaposlenicima tvrtke koja je odmah izdala isporuku Easy Touch G (za mjerenje razine glukoze). Primljeni uređaj, hvala! Nadam se za njegov pouzdan i, najvažnije, pouzdani rad.

Puno vam zahvaljujemo na ljubaznim riječima našim zaposlenicima!

Sigurni smo da rad našeg uređaja neće vas razočarati!

Kupio sam uređaj za praćenje razine mokraćne kiseline u krvi.

Kako bi se usporedila točnost, mjerenje je izvršeno minutu nakon što je krv dobila za analizu u poliklinici. Navečer, nakon što je dobio rezultat iz klinike, otkrio je da se razlikuje za više od 20% od čitanja instrumenta.

Ozadachivshis rezultat je počeo eksperimentirati i unutar 10 minuta proizvodi mjerenja instrumenta 6. Raspon rezultata je od 261 do 410 mmol / l. Ne mogu zamisliti kako mi ovaj Sotonski uređaj može pomoći s takvom preciznošću. :)

Ja živim u Omsku. Gdje bih trebao ići s njim?

Također smo neugodno iznenađeni što se takva odstupanja odvijaju. Da biste shvatili što je točno njihov uzrok, daleko je prilično teško. Stoga preporučujemo da svoj uređaj pošaljete u naš servisni centar poštom na sljedeću adresu:

109147, Moskva, Marksist, 3, zgrada 1, ured 406, za OOO "Diatest"

Za slanje velikog zahtjeva za priloženje zahtjeva za pregled (u besplatnom obliku) i, ako je moguće, kopiju potvrde s rezultatima analize iz klinike. Provjerit ćemo analizator na kontrolnim rješenjima i obavijestiti vas o rezultatima.

Kupili smo uređaj. Odlučili su provjeriti sve analize. Nemojte uzimati kolesterol od supruga. Bilo je ili je bilo potrebno malo krvi s obje strane za primjenu kapi krvi. Sada su naručili više trake. Pokušajmo. Izašao sam. Ali prije toga sam dao u laboratoriju kolesterol je povećan 7.72 i uređaj je pokazao 5.1 Kupio sam nešto za mjerenje kolesterola jer je šećer bio uređaj. Pokušao sam se registrirati ovdje i sve sam krivo napisao s kontrolnim kodom, iako sam sve to učinio. ZAŠTO?

Dragi Tatyana! Hvala na pitanjima.

Vaš je uređaj uspješno registriran i dobivate netočne poruke s kodovima jer je već prijavljena registracija i serijski broj uređaja uspješno je unesen u bazu podataka.

Što se tiče indikacija za kolesterol - za nas je teško razgovarati sa 100% sigurnost o uzrocima bez da vidimo uređaj. Ali možemo pretpostaviti da kap krvi može biti nešto manje nego što je potrebno. Preporučujemo vam da sakupite veliki kap krvi i istovremeno ispunite cijelo ispitno područje test trake (bijela traka). U slučaju da i dalje imate dvojbe o očitanju brojila, uvijek se obratite našem servisnom centru za provjeru uređaja na kontrolnim rješenjima.

Servisni centar nalazi se na adresi:

Ul. Marxist, 3, str. 1 od. 406. Telefon: (495) 785-88-29. Raspored rada: radnim danima, 10: 30-17: 30.

Dobar dan! Dobio sam ovaj uređaj putem Interneta prije tjedan dana, za moj tata za dar. Još nije otvoreno i provjereno. Sada sam proučio adrese koje imate na web mjestu na kojem možete kupiti. Kupio je ili kupio na drugom mjestu. [. ] Recite mi, je li činjenica da se roba kupuje u nekom drugom dućanu ne kaže da nije kvalitetna i lažna? Može se registrirati i na ovim stranicama? Hvala ti.

Hvala vam što ste odabrali naš uređaj!

Činjenica da nema informacija o prodajnom mjestu na našoj web stranici ne znači da je uređaj slab ili krivotvoren. Možda je proizvod nedavno stavljen u ovu mrežnu trgovinu i jednostavno nismo imali vremena primati i objavljivati ​​informacije o njemu. Popis prodajnih mjesta na našim stranicama je od referentnog i informativnog karaktera i nije registar "bona fide prodavača".

Naravno, možete prijaviti EasyTouch analizator na našu web stranicu na uobičajeni način!

Ugodno korištenje i zdravlje vama i vašim voljenima!

Hvala vam na uređaju. Prvi uređaj kupljen je 08.2011 u paviljonu Zdravlje u VDNH. Vrlo sam zadovoljan, ne koristim ga često, i uvijek se brojevi podudaraju unutar pogreške s analizama u poliklinici. Uređaj je lagan, jednostavan za korištenje. Sada sam kupila drugu, trebala sam analizu mokraćne kiseline. I prvo daj prijatelju.

Elena, puno hvala na pozitivnim povratnim informacijama o radu EasyTouch! Drago nam je što vam je ovaj uređaj dobro poslužio za te godine i nadamo se da će nova kupnja donijeti manje koristi od prethodne.

Razočaran. U roku od jedne minute, razina mokraćne kiseline (od jednog prsta) mjerena je tri puta, a rezultati su se u prosjeku razlikovali za 150 mmol. Je li to normalno?

Aleksandar, Zahvaljujemo na povratnim informacijama.

Da biste provjerili uređaj, pozivamo vas da posjetite naš servisni centar na adresi:

Moskva, sv. Marksist, 3, zgrada 1, ured 406.

Da biste doznali razlog takvih odstupanja i utvrdili kako sustav ispravno funkcionira, moguće je tek nakon provjere kontrolnih rješenja.

Čekat ćemo vas u našem servisnom centru!

Kupio sam uređaj prije više od godinu dana, ali ga nisam koristio. Sada je postojala potreba za stalnim praćenjem i započinjanja. Nisu odmah shvatili kako pravilno primjenjivati ​​krv, tako da nisu mogli dobiti rezultat, bili su uzrujani jer su uzalud i uzalud trošili mnogo novca. Pozivajući se na telefonsku liniju, dobio sam kompetentan odgovor i odmah se ispostavilo sva svjedočenja! Zahvaljujući konzultantu na hotlineu! Da biste ga koristili, bilo je vrlo jednostavno!
Što se tiče broja traka u pakiranju, naravno da je malo previše, ali ako osoba nije sama, tada se može kontrolirati i šećer i kolesterol drugih članova obitelji.
Također su relevantne trake hemoglobina u našoj obitelji, tk. svekrva ima anemiju i treba stalno praćenje, a vi se ne nalazite u klinici, osobito kada je osoba nakon moždanog udara.
Vrlo koristan uređaj i dobra usluga podrške.

Irina, hvala vam na takvim pozitivnim povratnim informacijama o uređaju i radu stručnjaka za hotline!

Uvijek smo vrlo pažljivi prema mišljenju naših kupaca i spremni smo odgovoriti na sva pitanja koja se javljaju tijekom njegove operacije. Želimo vam i vaše zdravlje obitelji i nadamo se da će naš uređaj pomoći da ostvari tu želju!

Uređaj je dobar. Po mom mišljenju postoji nekoliko nedostataka: da biste provjerili sve 3 parametre zaredom, potrebno je odabrati šifru ključa s nožem i umetnuti sljedeći - složi se vrlo čvrsto. Nigdje - niti na vašoj web-lokaciji niti u uputama nisu pronašli razinu norme (koja bi inače trebala biti glukoza, kolesterol i hemoglobin), a na internetu su naznačene i druge mjerne jedinice, a ne na uređaju.

Dobar dan, Vera!

Puno vam zahvaljujemo na povratnim informacijama!

Kôd koda mora biti slobodan za ulazak u utor i također je slobodan izvući iz njega. Preporučujemo da se obratite našem servisnom centru u: Moskva, ul. Marxist, 3, ured 406. Uređaj će se provjeriti i zamijeniti ako je potrebno. Sve zanimljive informacije možete dobiti pozivom naše telefonske linije: 8-800-333-60-09

Što se tiče razine glukoze u krvi, kolesterola i hemoglobina, one su individualne za svaku osobu, a određuje ih liječnik. Naravno, postoje indikativni rasponi, ali ne bismo vam preporučili vašu pravilo na temelju njih.

EasyTouch® analizator prikazuje mjerni rezultati za nekoliko jedinica mmol / L i mg / dL za glukozu mmol / L i mg / dl, kolesterol mmol / l g / dl za hemoglobin. Možete odrediti kako postaviti jedinice na stranici 12 Vodiča za korisnike.

Preslika vam je poslana e-poštom.

Zbog problema s kolesterolom odlučili kupiti jedan skuplji uređaj u našoj apteke..vozmozhno kupnjom online trgovine je jeftinije, ali ja sam još uvijek sretna sa ovim priborom..pravda za mjerenje glukoze postao sumnjiv jer je metar rechecked isti, u smislu razlika je, ali ste smirili postotnu pogrešku. Hvala ti..

Višenamjenski analizator biokemijskih vrijednosti krvi Jednostavno dodirivanje

Višenamjenski uređaji za analizu biokemijskih vrijednosti krvi danas su dostupni ne samo u klinici i bolnici. Kupi prijenosni uređaj koji može brzo i pouzdano odrediti razinu glukoze u krvi, danas nije teško.

U svim osjetilima lako je - čak i ako u vašem lokalitetu nema trgovine ili ljekarne gdje se prodaju glucometeri, tada možete naručiti uređaj u online trgovini. Po cijeni ova se stvar može nazvati pristupačnim: naravno, mnogo ovisi o karakteristikama uređaja, ali uvijek možete pronaći kompromisno rješenje.

Zašto liječnici preporučuju kupnju glukometra?

Danas, dijabetes je bolest u mreži čiji je gotovo cijeli planet. Milijuni ljudi pate od ove bolesti, koja se temelji na metaboličkim poremećajima. Stopa incidencije ne može se smanjiti: sa svim modernim terapijskim mogućnostima, s razvojem farmakologije i poboljšanjem dijagnostičkih tehnika, patologija se otkriva češće i, što je posebno tužno, bolest postaje "mlađa".

Dijabetičari su prisiljeni sjetiti se svoje bolesti, ostvariti sve prijetnje, kontrolirati svoje stanje. Usput, takvi liječnici danas daju takozvanu rizičnu skupinu - pacijente s dijagnozom prediabete. To nije bolest, ali prijetnja njegovom razvoju je prevelika. U ovoj fazi lijekovi obično nisu potrebni. Ono što pacijent treba je ozbiljna prilagodba načina života, prehrane i tjelesne aktivnosti.

Ali da bi čovjek znao točno je sve u redu a posebno danas, ako je pozitivan odgovor tijela na predloženu terapiju, to zahtijeva kontrolnu opremu. Ovo je mjerač: kompaktan, pouzdan i brz.

Ovo je stvarno nezaobilazan asistent dijabetičar, ili osoba u stanju pred-dijabetesa.

Opis mjerača Jednostavno dodirivanje

Ovaj uređaj pripada prijenosnim višenamjenskim uređajima. Otkriva razinu šećera u krvi, kolesterolu i mokraćnoj kiselini. Sustav pomoću kojeg djeluje Isi Tach je jedinstven. Možemo reći da postoji malo analognih takvih uređaja na domaćem tržištu. Postoje uređaji koji istodobno kontroliraju nekoliko biokemijskih pokazatelja, ali prema nekim kriterijima, Izi Touch može se natjecati s njima.

Tehničke karakteristike analizatora Izy Touch:

  • Široki raspon vrijednosti glukoze - od 1.1 mmol / l do 33.3 mmol / l;
  • Potrebna količina krvi za odgovarajući odgovor (za glukozu) je 0,8 μl;
  • Ljestvica izmjerenih vrijednosti kolesterola iznosi 2.6 mmol / l -10.4 mmol / l;
  • Dovoljna krv za odgovarajući odgovor (za kolesterol) je 15 μl;
  • Vrijeme analize glukoze je minimalno - 6 sekundi;
  • Vrijeme analize kolesterola je 150 sekundi;
  • Mogućnost izračuna prosječnih vrijednosti za 1, 2, 3 tjedna;
  • Maksimalni prag pogreške iznosi 20%;
  • Težina - 59 g;
  • Velika količina memorije - za glukozu je 200 rezultata, za ostale vrijednosti - 50.

Za danas u prodaji možete pronaći analizator Easy Touch GCU i uređaj Easy Touch GC. To su različiti modeli. Prve mjere glukoze i kolesterola u krvi, kao i mokraćne kiseline. Drugi model određuje samo prva dva pokazatelja, možemo reći da je to lakša verzija.

Nedostaci metala

Jedan od bitnih nedostataka uređaja je nemogućnost vezanja na računalo. Ne možete napraviti bilješke o jedenju. Nije za sve dijabetičare, ovo je stvarno važna stvar: na primjer, za starije ljude ovo obilježje nije značajno. No, mjerilo danas je točno na računalno povezanim i Internet-based glucometers.

Štoviše, već u nekim klinikama prakticira se komunikacija liječnika osobnog računala s biokemijskim analizatorima pacijenata.

Funkcija za provjeru razine mokraćne kiseline

Urocinska kiselina je konačni produkt metabolizma purinskih baza. Nalazi se u krvi, kao i intercelularnoj tekućini u obliku natrijevih soli. Ako je njena razina viša od normalnog ili spuštena, to ukazuje na neke kršenja u radu bubrega. Na mnogo načina, ovaj pokazatelj ovisi o prehrani, na primjer, varira s dugotrajnim izgladnjivanjem.

Također, vrijednosti mokraćne kiseline mogu se povećati zbog:

  • Povećana tjelesna aktivnost u vezi s pogrešnom prehranom;
  • Prekomjerne količine ugljikohidrata i masti;
  • Ovisnost o alkoholu;
  • Česte promjene u prehrani.

Trudnice također mogu imati visoku razinu mokraćne kiseline, uključujući i tijekom razdoblja toksikoze. Ako se pronađu patoloških vrijednosti za daljnje recepte, pacijent treba konzultirati terapeuta.

Tko se preporučuje za kupnju uređaja

Ovaj uređaj će biti koristan za ljude s postojećim patologijama metabolizma. Bio-analizator će im omogućiti mjerenje indeksa glukoze onoliko često koliko oni žele. To je važno za kompetentnu terapiju, za praćenje napretka patologije, kao i za smanjenje rizika od komplikacija i izvanrednih stanja. Mnogi dijabetičari s dijagnozom popratne bolesti - povećani kolesterol. Analizator Izi Touch može detektirati razinu ovog pokazatelja, vrlo brzo i kvalitativno.

Preporučuje se i ovaj uređaj:

  • Osobe koje su pod rizikom za razvoj dijabetesa i arterioskleroze krvnih žila;
  • Starije osobe;
  • Pacijenti s pragom vrijednosti kolesterola i glukoze u krvi.

Možete kupiti model ove marke koji je opremljen funkcijom mjerenja hemoglobina.

To jest, osoba može dodatno kontrolirati ovaj važan biokemijski pokazatelj.

cijena

Točno rješenje bit će usklađivanje cijena uređaja s posebnim internetskim uslugama, gdje su svi glukometeri dostupni u ljekarnama i specijaliziranim trgovinama vašeg grada. Tako ćete moći pronaći jeftiniju opciju, osim toga. Možete kupiti uređaj za 9.000 rubalja, ali ako vidite krv metara glukoze u samo 11.000 rubalja, ili moraju tražiti mogućnosti u online trgovini, ili platiti za uređaj malo više nego što je planirano.

Također s vremena na vrijeme trebate kupiti Easy Touch test trake. Cijena za njih također varira - od 500 do 900 rubalja. Možda bi bilo pametnije kupiti velike pakete tijekom razdoblja dionica i popusta. U nekim trgovinama postoji sustav popusta za kartice, a može se koristiti i za kupnju mjerača i indikatorskih traka.

Točnost uređaja

Neki pacijenti već dugo pitaju je li glucometer stvarno pouzdan način za kontrolu razine glukoze, da li ona daje ozbiljnu pogrešku u rezultatima? Da biste izbjegli nepotrebne sumnje, provjerite točnost uređaja.

Da biste to učinili, morate napraviti nekoliko mjerenja zaredom, uspoređujući utvrđene rezultate.

Ako bianalizator ispravno funkcionira, brojke se neće razlikovati za više od 5-10%.

Još jedna opcija, malo teža, je uzeti test krvi u poliklinici, a zatim provjeriti vrijednosti glukoze na uređaju. Rezultati se također uspoređuju. Oni bi se trebali, ako se ne poklapaju, onda budu vrlo blizu jedno drugome. Upotrijebite funkciju gadgeta - ugrađenu memoriju - tako da ćete biti sigurni da provjerite točne rezultate, nemojte ništa pogriješiti i ne zaboravite.

Važne informacije

Upute, koje se primjenjuju na glukometar Izy Tach, detaljno su opisane kako provesti analizu. A ako se s tim korisnik obično prilično brzo rastavlja, onda se neke značajne točke često previdi.

Ono što ne možete zaboraviti:

  • Uređaj uvijek ima zalihu baterija i skup signalnih traka;
  • Nikada nemojte koristiti testne trake s kodom koji se ne podudaraju s kodiranjem uređaja;
  • Lancete koje su bile u uporabi, skupljaju u zasebnom spremniku, bacaju u smeće;
  • Pazite na datum isteka pokazatelja, koristeći već nevažeće trake, dobijete pogrešan rezultat;
  • Lancete, gadget i trake pohranjeni su na suhom mjestu, zaštićeni od vlage i sunca.

Uzmite u obzir činjenicu da čak i najskuplji uređaj uvijek daje određeni postotak pogreške, obično ne više od 10, najviše 15%. Najtočniji pokazatelj može dati laboratorijski test.

Korisničke recenzije

Kada kupujete glukometar, osoba se suočava s problemom izbora. Tržište bioanalizera je cijeli niz različitih uređaja, s jednim zadatkom ili čak skupom opcija. Razlike u cijenama, izgledu i odredištu ciljanja su važne pri odabiru. Nije suvišno u ovoj situaciji će biti žalba na informacije o forumima, recenzije pravih ljudi.

Prije kupnje mjerača, obratite se svom liječniku, možda će njegov savjet biti odlučujući čimbenik u odabiru.

Glucometer Easytouch GCHb (glukoza, kolesterol i hemoglobin)

Na ovaj uređaj uvijek je na prodaji
izvorni pribor

Tehničke karakteristike i komplet robe
proizvođač može mijenjati bez prethodne obavijesti

danas i kasnije besplatno

  • opis
  • karakteristike
  • pribor
  • Što je u kutiji?
  • instrukcija
  • pregled
  • video
  • Recenzije

Glucometer Easytouch GCHb (glukoza, kolesterol i hemoglobin)

EasyTouch® GCHb je višenamjenski sustav za praćenje i samodigravanje glukoze, kolesterola i hemoglobina u krvi. Ona se koristi od strane stručnjaka zdravstvene ustanove i osobe koje pate od dijabetičke bolesti, hiperkolesterolemija, odnosno anemije, za kvantitativno mjerenje glukoze, kolesterola i hemoglobina u svježe kapilarne punoj krvi iz prsta.

Česta kontrola glukoze u krvi, kolesterola, hemoglobina dodatna je briga za osobe koje pate od dijabetesa, hiperkolesterolemije i anemije. Jednostavno nanesite kap krvi u test traku, a rezultat glukoze bit će prikazan na zaslonu nakon 6 sekundi, kolesterol nakon 150 sekundi i hemoglobin nakon 6 sekundi.

Multifunkcijski EasyTouch® GCHb sustav pogodan je za samokontrolu za dijabetes, hiperkolesterolemiju ili anemiju kod kuće ili za profesionalnu uporabu.

Višenamjenski sustav EasyTouch® GCHb mogu se koristiti samo s test trakama EasyTouch® II na glukoze test trakama i EasyTouch® Kolesterol test traka EasyTouch® hemoglobina. Upotreba bilo koje druge test trake može dovesti do netočnih rezultata.

Prije upotrebe uređaja za mjerenje razine glukoze, kolesterola i hemoglobina u krvi, pažljivo pročitajte sve upute. Sadrže sve informacije potrebne za dobivanje točnih rezultata glukoze, kolesterola i hemoglobina u krvi.

Nemojte mijenjati plan liječenja bez odobrenja liječnika. EasyTouch® GCHb sustav se ne može koristiti za dijagnosticiranje dijabetesa, hiperkolesterolemije i anemije, niti je prikladan za ispitivanje novorođenčadi.

Easy Touch GCHb višenamjenski sustav

Višenamjenski sustav praćenja i self-monitoring glukoze, kolesterola i hemoglobina EasyTouch® GCHb krvi. Koriste ga zdravstveni stručnjaci i osobe koje pate od dijabetesa. Pročitajte više

Višenamjenski sustav za praćenje i samodigravanje glukoze, kolesterola i hemoglobina EasyTouch® GCHb u krvi. Ona se koristi od strane stručnjaka zdravstvene ustanove i osobe koje pate od dijabetičke bolesti, hiperkolesterolemija, odnosno anemije, za kvantitativno mjerenje glukoze, kolesterola i hemoglobina u svježe kapilarne punoj krvi iz prsta.

IziTach (EASYTOUCH)

Glucometers Easy Touch prikazani su u širokom rasponu različitih multifunkcijskih analizatora. To im omogućuje da uglavnom zamijene cjelokupni posjet medicinskom laboratoriju, međutim, čini ih teže raditi i često vodi do korisničkih pogrešaka. Ipak, ako vam je potrebna detaljnija analiza nego samo poznavanje vrijednosti glukoze, odluka o kupnji Easy Touch glukometra bit će više nego opravdana.

Značajke glukometera EasyTouch

U asortimanu IziTach marke uglavnom nisu jednostavni glukometeri, već biokemijski analizatori za različite pokazatelje. Općenito, ovaj raspon modela omogućuje vam brzo provođenje krvi kod kuće:

  • Razina glukoze
  • holesterol
  • Uricna kiselina
  • hemoglobin

Istovremeno, većina uređaja kombinira sposobnost obavljanja analize na nekoliko pokazatelja odjednom - samo trebate kupiti odgovarajuće testne trake za odabir ispravne analize. Točnost testova, koju proizvoðaè izjavljuje, praktièno se ne razlikuje od laboratorijskih studija, a ocjene kupaca potvrðuju samo visoku kvalitetu instrumenata i pozitivno iskustvo u njihovoj uporabi.

Uređaji su opremljeni prikladnim LCD zaslonom s velikim fontovima, a prilagodba za potrebnu analizu obavlja se automatski prilikom instalacije odgovarajuće test trake. Suočavanje s njihovom upotrebom bit će lako čak i za starije osobe, negativno povezano s tehničkim inovacijama.

Međutim, čest i negativne - ne svaki ljekarna stvarno razumjeti razliku između različitih analizatora jednostavnim dodirom i vrste test traka, tako često kupci kupuju ono što im je potrebno. Prije svega, odnosi se na izravne potrošne materijale. Osim toga, nije uvijek vezan uz proizvod s punim Rusišnim instrukcijama, a izbornik samog analizatora nije ruski.

Možete kupiti satelit za glukometar u našoj online trgovini po cijenama proizvođača.

Niz kućnih analizatora Easy Touch

Glucometeri se razlikuju u stupnju funkcionalne punine.

Postoje modeli s jednostavnim sučeljem, a postoje i dodatne opcije.

Za visoke tehnologije i funkcionalnost pripadaju instrumenti vladara Isi Touch.

Aparat Isi Touch GCHb

Easy Touch GCHb je biokemijski analizator za određivanje nekoliko pokazatelja. Uz to, možete pratiti razinu glukoze, hemoglobina i kolesterola. Uređaj je vrsta mini laboratorija za testiranje kod kuće.

Preporučljivo za pacijente s anemijom, hiperkolesterolemijom i dijabetesom. Može se koristiti u medicinskim ustanovama za brzo testiranje. Za dijagnosticiranje uređaja nema namjeru.

Uređaj ima kompaktne dimenzije - lako se uklapa u dlan vaše ruke. LCD zaslon velike veličine 3,5 x 4,5 cm (u odnosu na prikaz veličine uređaja). Dva manja gumba, preko kojih se upravlja analizatorom, nalaze se u donjem desnom kutu.

Gumb M služi za pregled pohranjenih podataka. Gumb S - namijenjen je za podešavanje vremena i datuma. Utor za test traku nalazi se na vrhu.

Uređaj radi s 2 baterije. Trajanje baterije izračunato je za približno 1000 testova. Ima ukupni kapacitet memorije od 300 mjerenja s očuvanjem vremena i datuma. Kodiranje test traka vrši se u automatskom načinu rada. Tu je i automatsko isključivanje. Korisnik može postaviti jedinice za sva tri pokazatelja (glukoza i kolesterol - mmol / L ili mg / dl, hemoglobin - mmol / L ili g / dL).

Easy Touch GCHb uključuje:

  • analizator;
  • korisnički vodič;
  • piercing agent;
  • pokriva;
  • dnevnik samokontrole;
  • lancete;
  • test traku.

NAPOMENA! Potrošni materijal i rješenja za kontrolu nisu uključeni u paket. Korisnik ih kupuje zasebno.

Za testiranje se koristi svježa kapilarna krv. Istraživanje se provodi pomoću elektrokemijske metode.

Za svaki pokazatelj namijenjeni su:

  • test trake Easy Touch glukoza;
  • test trake Easy Touch kolesterol;
  • test trake Easy Touch Hemoglobin;
  • Kontrolna otopina glukoze (volumen - 3 ml);
  • Kontrolna otopina za kolesterol (1 ml);
  • Kontrolna otopina za hemoglobin (1 ml).

Parametri analizatora kolesterola / hemoglobina / glukoze:

  • Dimenzije - 8,8 * 6,5 * 2,2 cm;
  • težina - 60 grama;
  • ugrađena memorija - 50/50/200 rezultata;
  • volumen krvi - 15 / 2,6 / 0,8 ul;
  • brzina držanja - 150/6/6 sekundi;
  • raspon mjerenja za glukozu iznosi 1,1-33,3 mmol / 1;
  • mjerni raspon za kolesterol - 2,6-10,4 mmol / l;
  • mjerni raspon za hemoglobin je 4,3-6,1 mmol / l.

Trošak uređaja je oko 4900 rubalja.

Raspon instrumenata

U liniji mjernih instrumenata Izi Touch također su Easy Touch GCU i Easy Touch GC. Izvana, oni su identični, modeli se razlikuju samo u funkcionalnim značajkama. Prvi analizator koristi se za određivanje glukoze, kolesterola i laktata. Isi Touch GC je pojednostavljena verzija Ishi Touch GCHb. Mjeri samo glukozu i kolesterol.

EasyTouch GCU

Easy Touch GCU je prijenosni analizator s područja Isi Touch. Prikladno za osobe s dijabetesom, hiperkolesterolemijom, zglobnim patologijama, gihta, hiperurikemijom.

Uređaj ima minimalnu pogrešku. Za mjerenje šećera, oni su oko 2%, za mokraćnu kiselinu - 7%, za kolesterol - 5%. Kodiranje test traka je automatsko.

Parametri za određivanje kolesterola i glukoze su isti.

Karakteristike za laktat su kako slijedi:

  • mjerenje indikatora na početku - 179 - 1190 mmol / 1;
  • vrijeme testiranja - 6 sekundi;
  • memorija - 50 rezultata;
  • potrebna kap krvi je od 0,8 μl.

Trošak prijenosnog analizatora iznosi 4900 rubalja.

EasyTouch GC

Easy Touch GC je analizator Easi Touch linije za mjerenje nekoliko pokazatelja.

Smatra se pojednostavljenom verzijom programa Easy Touch GCHb. Korisno je za ljude koji trebaju kontrolirati dva važna pokazatelja - kolesterol i šećer.

Potencijalna skupina korisnika uključuje osobe s dijabetesom i hiperkolesterolemijom.

Glavna značajka - ona sadrži samo one mjerne funkcije koje osoba koristi. Ako nema potrebe za mjerenjem mliječne kiseline i hemoglobina, proizvođač je osigurao skraćenu verziju analizatora.

Ukupna memorija uređaja iznosi 300 studija. Kapacitet memorije za glukozu je 200 rezultata, a za kolesterol - 100 rezultata. U svim ostalim aspektima, sve tehničke karakteristike i funkcionalne značajke su jednake onima Easy Touch GCHb.

Troškovi Easy Touch GC-a iznose oko 3500 rubalja.

Rad uređaja - preporuke

Radni uvjeti, upute za uporabu višenamjenskih analizatora su isti. Kada zamjenjujete baterije, sustav obavlja automatsko ugađanje. Za podešavanje trenutnih parametara morate pritisnuti tipku "S", zatim tipku "M" za potvrdu prethodnog odabira. Nakon toga odlazi na postavljanje mjeseca, datuma i vremena. Nakon dovršetka podešavanja, uređaj se automatski isključuje.

Kako koristiti test traku:

  1. Test traka je umetnuta u konektor za test traku.
  2. Na zaslonu se prikazuje OK - ako se to ne dogodi, traka se ponovno umetne.
  3. Kada se X ponovno prikaže, testiranje se obustavlja i uređaj se šalje servisnom centru.

Slijed aktivnosti tijekom ispitivanja kontrolne otopine:

  1. Umetnite šifru pločice.
  2. Umetnite testnu traku, a zatim na zaslonu prikazuje broj koda.
  3. Čvrsto nanesite drugu kapljicu otopine na test traci (rub ispitne zone),
  4. Nakon određenog vremena (ovisi o ispitnoj stavci), prikazuje se rezultat ispitivanja.
  5. Korisnik provjerava rezultat s rasponom koji je označen na cijevi sa vrpcama.
  6. Ispitna vrpca se uklanja.

Kako se provodi ispitivanje glukoze:

  1. Izvadite traku iz cijevi i brzo ga zatvorite.
  2. Umetnite u utičnicu uređaja sve dok se ne zaustavi.
  3. Nakon što se na ekranu pojavljuje karakterističan simbol, liječite prst i osušite, napravite probijanje pomoću piercera.
  4. Nanesite krv na rub vrpce za ispitivanje.
  5. Nakon što je testni materijal apsorbiran trakom, izlazi se signal, uređaj počinje brojati.
  6. Prikazani su rezultati koji se automatski spremaju.

Studija za kolesterol, hemoglobin, mliječnu kiselinu provodi se prema sličnoj shemi. Prije analize za svaki pokazatelj, umetnuta je šifra ploče - sadrži kôd koda.

Video o korištenju uređaja:

Mišljenja potrošača

Recenzije EasyTouch GCU su uglavnom pozitivne. Potrošači primjećuju visoku točnost rezultata i praktičnost mjerenja nekoliko pokazatelja odjednom. Među nedostatkom je visoka cijena potrošnog materijala.

Moja majka ima dijabetes i kolesterol je stalno povišen. Potrebno je nekoliko lijekova za liječenje dviju bolesti. Kada se stari uređaj razbio, pitanje kupnje još jedne, ali funkcionalnije, postalo je. Pregledali smo mnoge različite varijante i zaustavili analizator kolesterola i hemoglobina Izi Touch GC - mjeri samo one indekse koji trebaju. Uređaj je bio prilično prikladan, ali u početku sam morao malo objasniti kako ga koristiti. Točnost, prema majci, analizator je vrlo visoka. Tijekom rada bez prekida.

Lukashevich Stanislav, 46 godina, orao

Kupio sam uređaj tijekom trudnoće. Morao sam kontrolirati ne samo šećer, nego hemoglobin. Iz nekog razloga promaknut je ili spušten. Uređaj dobro funkcionira, nikada nije bilo pogrešaka, a razlika u laboratorijskim analizama općenito je mala. Bilo bi dobro ako proizvođač proizvede pojednostavljenu inačicu uređaja "glukoza-hemoglobin". Samo ovdje su skupe zalihe. U tom smislu, naravno, bolje je kupiti domaće glucometere.

Valentina Grishina, 33 godina, Sankt Peterburg

Niz mjernih uređaja Easy Touch - funkcionalni analizatori za mjerenje glukoze, hemoglobina, laktata, kolesterola. Oni se razlikuju po visokoj točnosti i informativnosti. Koriste se i kod kuće iu zdravstvenim ustanovama.

Jednostavno Onetouch

OneTouch Ultra Easy Glucometer

Tvrtka LifeScan poznato je na tržištu glucometera više od 20 godina. Njihov mjerač glukoze One Touch Ultra Easy zaslužan smatra se jednim od najboljih za danas.

Kompaktna veličina, jednostavnost rada, dostupno sučelje, jednostavnost postupka, učinkovitost i brzina glavne su prednosti tih uređaja.

Budite oprezni

Prema WHO-u, 2 milijuna ljudi godišnje umire od diabetes mellitusa i njegovih komplikacija. U nedostatku kvalificirane podrške tijelu, dijabetes dovodi do različitih vrsta komplikacija, postupno uništava ljudsko tijelo.

Najčešće se javljaju komplikacije: dijabetička gangrena, nefropatija, retinopatija, trofični ulkusi, hipoglikemija, ketoacidoza. Dijabetes također može dovesti do razvoja tumorskih tumora. U gotovo svim slučajevima, dijabetičar umre, bori se s bolnom bolesti ili postaje pravi osoba s invaliditetom.

Što ljudi trebaju učiniti s dijabetesom? Centar za endokrinologiju Ruske akademije medicinskih znanosti uspio je napraviti lijek koji je potpuno izliječio dijabetes melitus.

Trenutno se održava Savezni program "Zdravi narod", u okviru kojeg se ovaj lijek daje svakom građaninu Ruske Federacije i CIS - BESPLATNO. Za više informacija pogledajte službenu web stranicu MINZDRAVA.

Paket uključuje: mobilnu vrećicu, veličinu dlana, sam uređaj, baterijsku tabletu, kontrolnu otopinu, probojnu olovku, 10 test traka, upute na ruskom. Cijeli set lako se uklapa u bilo koju dodatnu opremu, bilo da je to kvačilo ili torba.

Uputstvo za mjerač glukoze Van Thach Ultra Izi je PDF dokument (kliknite vezu za preuzimanje).

Prosječna cijena - 1600 rubalja.

U funkcionalnom planu s ovim medicinskim "gadgetom" nema problema:

  • Potrebno je više od 5 sekundi za mjerenje i dobivanje rezultata.
  • Za analizu, trebate primijeniti 0,6-0,8 μg krvi na test traku i umetnite ga u uređaj.
  • Nakon nekoliko sekundi vidite svoj rezultat koji se sprema, s podacima o datumu i vremenu, što omogućuje promatranje vašeg stanja u dinamici.
  • Za napredne korisnike moguće je ukloniti pokazatelje na računalu.
  • Promjenjive test trake mogu se kupiti na besplatnoj prodaji bez ikakvih problema.
  • Model se razlikuje od velikog zaslona i električne mjerne tehnologije.
  • Kompaktnost i mobilnost u upotrebi.
  • Točan rezultat.
  • Lako je uzeti materijale za mjerenje.
  • Veliki zaslon.
  • Sposobnost praćenja zdravlja u dinamici.
  • USB kabel za povezivanje s računalom.

Dostupnost cijene, pokretljivost i jednostavnost uporabe čine metar UUČIĆ Čaj Ultra Izi odan prijatelj i pouzdan pomoćnik.

Mnogo godina proučavam problem dijabetesa. Strašno je kada toliko ljudi umre, a još više su onemogućeni zbog dijabetesa.

Pokušavam obavijestiti dobre vijesti - Endokrinološki znanstveni centar Ruske akademije medicinskih znanosti uspio je razviti lijek koji je potpuno izliječio dijabetes melitus. Trenutačno, učinkovitost ovog lijeka je blizu 100%.

Još jedna dobra vijest: Ministarstvo zdravstva napravilo je poseban program koji kompenzira skoro cijeli trošak lijeka. U Rusiji i zemljama ZND-a, dijabetičari do može dobiti alat - BESPLATNO!

Volite li članak? Recite svojim prijateljima →

Jedan dodir ultra jednostavan - nova riječ u dijagnozi

Glucometer je neophodna stvar za svaku osobu koja pati od dijabetesa. To omogućuje precizno i ​​sigurno mjerenje razine glukoze u krvi, kako bi se utvrdilo prisutnost najopasnijih akutnih komplikacija kod bolesnika - hipo- i hiperglikemijskih koma. Razmislite o značajkama korištenja mjerača jedan dodir ultra jednostavan.

Opća ideja uređaja

Jedan dodir ultra lagan ima malu veličinu, tako da su vrlo prikladni za upotrebu. Uz razinu glikemije, pomoću mjerača glukoze u krvi možete mjeriti razinu triglicerida i kolesterola u krvi, što je važno za dijagnosticiranje ateroskleroze. Takva dijagnostika može se izvesti kod kuće uz pomoć posebnog testa kompresije trake. Rezultati analiza određeni su u milimolima uzeti po litri u našoj zemlji. Ne morate prevesti jednu jedinicu u drugu.

Trošak uređaja onetouch relativno je malen i varira unutar granica jednakih 55 do 60 dolara.

Ovaj uređaj ne zahtijeva čišćenje, posebnu pažnju. Njegov dizajn osmišljen je na takav način da ne sadrži tekućinu ili prašinu. Možete ga učinkovito očistiti mokrim brisanjem. Strogo je zabranjeno korištenje alkoholnih otapala.

Što je uključeno u komplet za isporuku

Priče naših čitatelja

Osvojio sam kod kuće dijabetes. Prošlo je mjesec dana otkad sam zaboravio na utrke šećera i unos inzulina. Oh, kako sam trpjela, stalna nesvjestica, hitne pozive. Koliko puta sam otišao do endokrinologa, ali postoji samo jedna riječ: "Uzmi inzulin." I sada je prošlo 5 tjedana, budući da je razina šećera u krvi normalna, a ne samo jedna injekcija inzulina i sve zahvaljujući ovom članku. Svi koji imaju dijabetes - nužno čitaju!

Pročitajte cijeli članak >>>

Imajte na umu da paket onetouch mora sadržavati sljedeće elemente:

  • sam uređaj je ultra tanak;
  • test trake;
  • lancete (mora biti u zapečaćenom paketu);
  • posebna ručka za probijanje prsta;
  • pokriti (štiti uređaj ultra izi);
  • korisnički priručnik onetouch.

Baterija je ugrađena, kompaktna.

Način rada stroja

Jednostavan ultra lako radi vrlo brzo i daje točne rezultate, što je vrlo potrebno za pravodobno otkrivanje akutnih stanja dijabetesa. Glavne tehničke karakteristike ultra-lako dostupne su:

  • vrijeme za dobivanje rezultata - ne više od pet minuta;
  • jedan mikrolitar krvi dovoljan je za dijagnozu i određivanje razine glikemije;
  • možete probušiti prst, kao i vaše rame;
  • Van tachi pohranjuje u svojoj memoriji do 150 mjerenja, prikazujući točno vrijeme mjerenja;
  • van tach također može izračunati prosječnu vrijednost glukoze - za dva tjedna ili mjesec dana;
  • onetouch je opremljen posebnim uređajem za prijenos informacija na računalo;
  • jedna onetouch ultra lagana baterija pruža tisuću dijagnoze.

Pročitajte također Kako prepoznati šećer u krvi

Kako koristiti metar

Uređaj ovog uređaja je vrlo jednostavan. Čak i oni koji ga nikada nisu koristili, brzo saznaju osnovne metode rada. Da bismo vidjeli da je ovo stvarno jednostavna, sastavili smo podrobnu instrukciju.

  1. Prvo morate oprati ruke.
  2. Konfigurirajte uređaj s jednim dodirom prema uputama. Nemojte raditi akcije koje nisu propisane uputama: to može dovesti do oštećenja mjerača.
  3. Pripremite kombi za ispitnu traku ultra, alkohol, pamučnu vunu, posebnu bočicu za piercing kože. Pakiranje s njima da ne otvaraju.
  4. Ručka ima posebne odjeljke za određivanje dubine piercinga. Ako je dijagnoza napravljena odrasloj osobi, opruga mora biti fiksirana u odjeljku 7-8.
  5. Mokrite pamučni štapić u etanolu i obrišite kožu s njom.
  6. Ispitne trake se otvaraju i umetnu u uređaj kao što je prikazano u uputama.
  7. Probijanje kože. U tom se slučaju treba pojaviti mala kap krvi.
  8. Nanesite traku na mjesto probijanja. Van traka za test traku radne površine mora biti potpuno prekriven krvlju.
  9. Nanesite četkicu umočenu u alkohol na mjesto za probijanje.
  10. Dobijte vrijednost šećera u krvi.

Jednostavan ultra lagan uređaj ne mora biti posebno programiran za ovaj ili onaj tip test trake. U njemu se automatski navode svi parametri.

Tko bi trebao kupiti glukometar

Ovaj korisni prijenosni uređaj za određivanje glikemije je neophodan za svakoga tko nije samo dijabetes, već također ima poremećaje tolerancije glukoze. U takvim slučajevima potrebno je svakodnevno kontrolirati šećer, kao i nakon teških tjelesnih i emocionalnih preopterećenja, prejedanja i drugih.

Osim toga, treba kupiti i one koji stalno prate svoje zdravlje i mjere šećer u krvi za preventivne svrhe. Uostalom, miran je ubojica (i dijabetes bez pretjerivanja trebao biti takav), mnogo je lakše upozoriti.

Pročitajte i Značajke testova tolerancije glukoze u trudnoći, a ne samo

Općenito, recenzije o ovom mjeraču ukazuju na to da je vrlo jednostavan za korištenje i da je pristupačan. Daju točne rezultate mjerenja, što je vrlo važno za dijabetes koji ovisi o inzulinu i neovisno o inzulinu. Testne vrpce i lancete za takav uređaj prodaju se u većini ljekarni. Ne morate spasiti na test trakama: novac koji se sprema na njih je tisuće puta manji od troškova liječenja dijabetičkih komplikacija. I mentalna patnja dobivena u ovom slučaju, ne može se posuditi novčanim izrazima.

Jednostavan Ultra Easy: recenzije, cijene, upute Van Ultra Ultra

Mjerač glukoze za mjerenje šećera One Touch Ultra je mali i kompaktan uređaj za mjerenje šećera u krvi osobe s dijabetesom. Uređaj ima moderan moderan dizajn, koji podsjeća na izgled regularnog flash uređaja ili MP3 playera i ne izgleda kao uređaj za medicinske potrebe. Stoga ovaj mjerač jako voli mlade ljude koji pokušavaju ne govoriti o činjenici da su bolesni s dijabetesom.

One Touch Ultra Glucometar iz Life Scan - Johnson Johnson, Sjedinjene Američke Države ima visokokvalitetni zaslon tekućeg kristala visoke kvalitete koji ima jasnu i jasnu sliku, čak i starije osobe, a pacijenti s lošim vidom mogu vidjeti simbole na zaslonu. Rezultati testa krvi prikazani su na zaslonu, što ukazuje na vrijeme i datum studija.

Uređaj ima jasno sučelje i jednostavan je za korištenje. Glukometar radi s testnim trakama Van Ultra Ultra, koristeći jedan kôd i ne zahtijeva recodiranje. Smatra se da je uređaj dovoljno brz, jer daje rezultate analize u pet sekundi nakon apsorpcije krvi. Uključivanje mjerača može pohraniti u memoriju zadnjih 500 mjerenja, što ukazuje na vrijeme i datum analize.

Udoban oblik, mala veličina i lagana težina omogućuju da nosite One Touch Ultra s vama u svoju torbicu i provodite testove u bilo koje vrijeme koje trebate kod kuće ili bilo gdje drugdje.

Za pohranu i nošenje, možete koristiti prikladnu meku kuću koja je uključena u komplet OneTouch Ultra Easy. Čak možete koristiti uređaj bez uklanjanja iz kućišta.

U specijaliziranoj trgovini možete kupiti ovaj model uređaja po pristupačnoj cijeni, kupcima se nudi širok izbor boja za slučajeve. Čišćenje mjerača nije potrebno.

Prednosti onetouch ultra

Mnogi korisnici odabiru ovaj model glukometra zbog polinoma pozitivnih svojstava koje uređaj ima.

  • Uređaj ima moderan i moderan dizajn. koje mnogi vole.
  • Uređaj je malen veličine 108x32x17 i teži 32 grama, što vam omogućuje da ga nosite s vama i koristite u bilo koje doba dana, bez obzira na to gdje je pacijent.
  • Van Ultra Ultra Izy provodi kalibraciju na plazmi, što pokazuje njegovu veliku točnost.
  • Uređaj ima prikladan jasan zaslon i svijetle velike znakove.
  • Uređaj ima intuitivan izbornik za upravljanje OneTouch Ultra Easy. Kontrola se provodi pomoću dva gumba.
  • Rezultati testa krvi mogu se dobiti unutar pet sekundi nakon uporabe mjerača glukoze u krvi.
  • Van Thach Ultra Izi je vrlo precizan. Rezultati istraživanja su praktički isti kao i analize provedene u laboratorijskim uvjetima.
  • Skup Van Meter Touch Ultra Easy uključuje poseban USB-kabel, s kojima se može prenijeti na osobno računalo studija, nakon čega se podaci mogu brzo ispisuju i pokazati liječniku, dok uzimanje dinamike pokazatelja promjena šećera u krvi.

Glucometer Van Tach i specifikacije

Prilikom provjere krvi za sadržaj glukoze u njoj se koristi elektrokemijska metoda mjerenja. Uređaj je kalibriran za krvnu plazmu, za studiju je potrebno samo 1 μl krvi, što je vrlo maleno, u usporedbi sa sličnim uređajima ovog proizvođača. U svakom slučaju, dijabetes bi trebao biti zakazan za testove za dijabetes melitus.

Kao nutritivni element One Touch Ultra Easy koristi se jedna CR 2032 3,0 litrena litijska baterija koja je dovoljna za 1000 mjerenja. Posebni olovni piercer je uključen u skupinu uređaja i omogućuje bezbolno i brzo provođenje pukotina na koži.

bilježit će se neke tehničke točke:

  1. Jedinica mjere je mmol / litra.
  2. Uređaj se može automatski uključiti prilikom instalacije test trake i isključiti nakon dvije minute nakon završetka ispitivanja.
  3. Mjerač glukoze za mjerenje šećera One Touch Ultra Easy može se koristiti pri temperaturi okoline od 6 do 44 stupnja, relativnu vlažnost od 10 do 90 posto.
  4. Dopuštena nadmorska visina iznad razine mora je do 3048 metara.
  5. Mjerenja s mjeračem Van Tach Ultra Uzy mogu biti u rasponu od 1,1 do 33,3 mmol / l.
  6. Uređaj je lagana inačica pa nema funkciju prikupljanja statistike za tjedan, dva tjedna, mjesec ili tri mjeseca.
  7. U ovoj jedinici također se ne nalaze napomene o hrani.
  8. Uređaj ima neograničeno jamstvo od proizvođača, što potvrđuje njegovu visoku kvalitetu.

Upute za uporabu onetouch ultra

Za provođenje krvnog testiranja za šećer potrebna je test traka od Van Tach Ultra ili Van Tach Ultra Izy, koja se umetne u posebnu utičnicu uređaja dok se ne zaustavi. Važno je osigurati da su trake okrenute prema gore. Testne trake zaštićene su posebnim slojem, tako da ih se može dotaknuti bilo gdje.

Nakon instalacije test trake, na zaslonu uređaja će se prikazati kôd. Potrebno je provjeriti da pakiranje traka ima sličan kod. Nakon toga možete početi uzimati krv. Jedan piercing na prstu ruke, dlana ili podlaktice. Gotovo isti stav će zahtijevati jedan dodir ultra, instrukcija na kojoj će aplikacija biti slična. pa su osnovna načela upotrebe uređaja slična.

Prije postupka važno je voditi brigu o čistoći ruku, oprati ih sapunom i temeljito obrišite ručnikom. Pucanj na koži vrši se pomoću piercinga i nove lancete. Nakon toga morat ćete masažu mjesta za probijanje i dobiti potrebnu količinu krvi za analizu.

Test traka se dovede do kapi krvi i drži do kapanja potpuno prožima potrebnu površinu. Posebnost ove test trake leži u činjenici da oni samostalno apsorbiraju pravilan volumen krvi.

Ako krv nije dovoljna, trebate upotrijebiti novu test traku i ponovno započeti analizu.

Nakon što je mjerač glukoze u krvi ispitao kap krvi, na zaslonu će se pojaviti rezultati ispitivanja, što ukazuje na vrijeme, datum analize i jedinicu mjerenja. Ako je potrebno, uređaj će pokazati simbole na zaslonu ako postoje problemi s mjeračem ili test trakom. Uključivanje uređaja će dati signal ako je pacijent otkrio previsoku razinu glukoze u krvi.

Elena Igorevna 15.11.2013 23:57

Taj je uređaj upravo osvojio svoj izgled. Kompaktan, udoban i elegantan. Djeluje točno i bez iznenađenja. Vrlo zadovoljan s neograničenim jamstvom proizvođača, što ukazuje na visoku kvalitetu Van Touch Ultra.
Glucometer nikada nije uspio i uvijek pokazuje odgovarajuću razinu šećera.

Dodajte komentar:
(stranica će automatski odabrati avatar za vas)

  • Recenzije glukometra: što je bolje kupiti starije i mlade
  • Odabir jednim dodirom: instrukcija mjerača Van Tach Select
  • Glucometeri bez test traka
  • Van Touch Ultra (One Touch Ultra): izbornik i upute za uporabu mjerača

Diabethelp.org, © 2015-2017 JSC "ANI - Medijske tehnologije i usluge". Sadržaj naše tvrtke naručuje se od kvalificiranih autora s medicinskim obrazovanjem prema zakonski sklopljenim ugovorima. Stoga, kako bismo izbjegli kazneni progon plagiranja intelektualnog vlasništva, molimo Vas da navedete neposrednu indeksiranu hipervezu na izvorni članak kada ponovno tiskate materijal.

Izvori: http://diabetiky.com/glyukometry/onetouch/ultra-easy.html, http://diabetsaharnyy.ru/analizy_i_testy/one-touch-ultra-easy.html, http://diabethelp.org/izmeryaem/ glyukometr-jedan-touch-ultra-easy.html

Izvući zaključke

Ako pročitate ove retke, možete zaključiti da ste vi ili vaši najmilični bolesni s dijabetesom.

Proveli smo istragu, proučavali hrpu materijala i najvažnije provjerili većinu metoda i lijekova od dijabetesa. Presuda je sljedeća:

Svi lijekovi, ako ih ima, bili su samo privremeni rezultati, čim je recepcija prestala, bolest se dramatično povećala.

Jedini lijek koji je dao značajan rezultat je Diagen.

Trenutno je to jedini lijek koji može potpuno izliječiti dijabetes. Posebno jaka akcija Diagen pokazala je u ranoj fazi razvoja dijabetesa.

Prijavili smo se Ministarstvu zdravstva:

A za čitatelje naše stranice sada imamo priliku da se Diagen BESPLATNO!

Pažnja molim te! Slučajevi prodaje krivotvorenog lijeka Diagen postali su češći.
Naručivanjem gore navedenih linkova zajamčeno je da dobijete kvalitetan proizvod od službenog proizvođača. Osim toga, kupnjom na službenim stranicama dobivate jamstvo za povrat novca (uključujući troškove prijevoza), u slučaju da lijek nema terapeutski učinak.

Više Članaka O Dijabetesu

Galvus tablete

Liječenje

"Galvus" - lijek protiv hipoglikemije, koji je dizajniran za kontrolu šećera u krvi u bolesnika s dijabetesom tipa 2. Vildagliptin djeluje kao aktivna tvar. Zahvaljujući pripravi, metabolizam glukagona i inzulina kontrolira se kvalitativno.

Otkrivanje mnogih bolesti u ranim fazama pomaže im da se učinkovitije liječe, pa dijete prvih godina života dodjeljuje različite testove, među kojima i studije šećera u krvi.Koja analiza određuje razinu glukoze u krvi?

Šećer u krvi u djece

Komplikacije

Otkrivanje mnogih bolesti u ranim fazama pomaže im da se učinkovitije liječe, pa dijete prvih godina života dodjeljuje različite testove, među kojima i studije šećera u krvi.Koja analiza određuje razinu glukoze u krvi?