loader

Glavni

Razlozi

Glucometer Akku-Chek Performa, podijelite rezultat za 12%?

Glucometeri su postali sastavni dio života osoba s dijabetesom. Instrumenti su pomoćnici u kontroli indikatora kod kuće.

Da bi tretman bio učinkovit i točan, potrebno je odabrati uređaj koji odgovara parametrima i točno prikazuje sliku.

Najnovija inovacija tehnologije je mjerač glukoze marke Roshe - Accu Chek Performa.

Značajke uređaja

Accu Chek Performa je moderan uređaj koji kombinira malu veličinu, moderan dizajn, točnost i jednostavnost korištenja. Instrument čini proces mjerenja jednostavan, što omogućuje precizno upravljanje situacijom. Aktivno se koristi od strane medicinskog osoblja za praćenje razine glukoze, a također je naširoko koristi kod pacijenata kod kuće.

Uređaj ima malu veličinu i veliki zaslon velikog kontrasta. Vanjski izgled nalikuje ključnom prstenu iz alarma, njegove dimenzije dopuštaju da se uklapaju u torbicu, pa čak i u džepu. Zahvaljujući velikom broju i sjajnom pozadinskom osvjetljenju, rezultati testa se čitaju bez puno poteškoća. Ugodna sjajna kućišta i tehnički parametri pogodni su za uporabu u različitim dobnim skupinama.

Pomoću posebnog gumba možete kontrolirati dubinu bušenja - položaji su detaljno opisani u uputi. Ova vam opcija omogućuje brzo i bezbolno dobivanje krvi.

Dimenzije: 6,9-4,3-2 cm, težina - 60 g. Uređaj označava podatke prije i poslije jela. Prosječne vrijednosti svih spremljenih rezultata izračunavaju se i tijekom mjeseca: 7, 14, 30 dana.

Accu Chek Oblik je vrlo jednostavan za uporabu: rezultat se dobiva bez pritiskanja tipki, automatski se uključuje i isključuje, a uzimanje krvi izvodi se kapilarnom metodom. Za studiju, dovoljno je umetnuti test traku, primijeniti kap krvi - nakon 4 sekunde, odgovor je spreman.

Odspajanje se može odvijati automatski 2 minute nakon završetka sesije. Memorija uređaja može pohraniti do 500 pokazatelja s datumom i vremenom. Svi rezultati se prenose na računalo putem kabela. Baterija mjerača izračunava se za oko 2000 mjerenja.

Glukometar je opremljen odgovarajućom funkcijom alarma. On sam podsjeća na potrebu provođenja još jedne studije. Možete postaviti do 4 stavke za obavijesti. Svakih 2 minuta mjerač će ponoviti signal do 3 puta. Također Accu-Chek Performa upozorava na hipoglikemiju. Dovoljno je ući u uređaj preporučeni kritički rezultat liječnika. Pri takvim brzinama uređaj će odmah signalizirati.

Standardna oprema uključuje:

  • Accu Chek Performa aparat;
  • originalne test trake s oznakom ploče;
  • Alat za piercing AccuTech Softclix;
  • baterija;
  • lancete;
  • pokriva;
  • kontrolna otopina (dvije razine);
  • korisnički priručnik.

Kako koristiti uređaj?

Prvo, morate kodirati uređaj:

  1. Isključite uređaj i isključite zaslon.
  2. Umetnite šifru ploče s brojem iz sebe u priključak sve dok se ne zaustavi.
  3. Ako je uređaj već korišten, uklonite staru ploču i umetnite novi.
  4. Zamijenite ploču svaki put kada koristite novi paket test traka.

Mjerenje razine šećera s uređajem:

  1. Operite ruke.
  2. Pripremite uređaj za probijanje.
  3. Umetnite test traku u uređaj.
  4. Usporedite kodiranje na zaslonu s indikatorima na cijevi. Ako se kôd ne pojavi, ponovite postupak: najprije uklonite i zatim umetnite test traku.
  5. Obraditi prst i probiti uređaj.
  6. Dodirnite žutu zonu na traci do kapi krvi.
  7. Pričekajte rezultat i uklonite test traku.

Video upute o korištenju Accu-Chek Performance:

Ispitne trake za uređaj

Ispitne trake proizvedene su pomoću jedinstvene tehnologije koja jamči sveobuhvatno testiranje testnih podataka.

Imaju šest zlatnih kontakata koji pružaju:

  • prilagodba fluktuacijama vlage;
  • prilagodba temperaturnim oscilacijama;
  • brza provjera aktivnosti trake;
  • provjeravanje količine krvi za ispitivanje;
  • provjerite integritet traka.

Kontrolna provjera uključuje rješenje dvije razine - niske / visoke koncentracije glukoze. Potrebni su: pri primanju upitnih podataka, nakon zamjene novom baterijom, prilikom korištenja nove pakovne trake.

Koja je razlika između Accu-Chek Performance Nano?

Accu Chek Performa Nano je varijanta glukometra izuzetno male veličine, što je vrlo prikladno za nošenje u torbici ili torbici. Nažalost, to je iz proizvodnje, ali ga i dalje možete kupiti u nekim mrežnim trgovinama ili ljekarnama.

Među prednostima mini-modela su sljedeće:

  • moderni dizajn;
  • Veliki zaslon s jasnom slikom i pozadinskim osvjetljenjem;
  • kompaktnost i lakoća;
  • daje pouzdane podatke i ispunjava sve zahtjeve za točnost;
  • opsežna provjera rezultata;
  • funkcionalnost: izračun srednje vrijednosti, markeri prije / poslije jela, postoje podsjetnici i upozorenja;
  • opsežna memorija - do 500 testova i njihov prijenos na PC;
  • dugi vijek trajanja baterije - do 2000 mjerenja;
  • postoji naknadna provjera.

Među nedostatkom je čest nedostatak potrošnog materijala i relativno visoka cijena za uređaj. Zadnji kriterij nije za svakoga da bude minus jer je cijena uređaja u potpunosti u skladu s kvalitetom.

Korisničke recenzije

Accu Chek Performa prikupio je mnogo pozitivnih povratnih informacija od ljudi koji su koristili uređaj za kućnu praćenje. Primijetili su pouzdanost i kvalitetu uređaja, točnost pokazatelja, dodatnu praktičnu funkcionalnost. Neki su korisnici cijenili vanjske karakteristike - moderan dizajn i kompaktni slučaj (osobito se svidjela ženska polovica).

Podijelit ću svoje iskustvo pomoću uređaja. Accu-Chek Perfoma jednostavan za rukovanje, ima memoriju za veliki broj mjerenja točno pokazuje rezultat (posebno usklañeni podatke klinička analiza, pokazatelji razilaze na 0,5). Vrlo zadovoljan s piercingom s ručkom - možete najviše izlagati dubini bušenja (staviti na četiri). Zbog toga je postupak postao gotovo bezbolan. Funkcija "alarm" podsjeća na planiranu kontrolu razine šećera tijekom dana. Prije kupnje obratio sam se pažnji na dizajn uređaja - vrlo moderan i kompaktan model, koji mogu nositi sa sobom posvuda. Kao cjelina vrlo je sretna s glukometrom.

Ольга, 42 godine, Sankt Peterburg

Koristim ovaj glukometar u mojoj medicinskoj praksi. Primijetim visoku točnost rezultata u hipoglikemijskim stanjima i visokim šećerima, opsežnim rasponom mjerenja. Uređaj pamti datum i vrijeme, ima veliku memoriju, izračun prosječnog indeksa, udovoljava zahtjevima za točnost - ti pokazatelji su važni za svakog liječnika. Pacijenti će imati koristi od podsjetnika i upozorenja za korištenje kuće. Jedini nedostatak je prekid u opskrbi test traka.

Antsiferova LB, endokrinolog

Moja majka ima dijabetes i treba kontrolirati glukozu. Kupio sam joj Akku-Chek Perfom na savjet poznatog ljekarnika. Uređaj izgleda prilično lijepo, vrlo kompaktno s velikim zaslonom i osvjetljenjem, što je važno za starije osobe. Kao što majka napominje, pomoću glukometra vrlo je lako kontrolirati šećer. Samo trebate umetnuti traku, probiti prst i primijeniti krv. Nakon nekoliko sekundi, rezultat će se prikazati na zaslonu. Također su prikladni "podsjetnici", koji su potaknuti da provede test na vrijeme. Za osobe s dijabetesom, uređaj će dugo vremena postati vjerni prijatelj.

Alesce, 34 godina, Čelbek

Uređaj se može kupiti u specijaliziranim prodavaonicama, ljekarnama, narudžbi na web mjestu.

Prosječna cijena za Accu-Chek Performa i dodatnu opremu:

  • Accu-Chek Perfom - 2900 rubalja;
  • Kontrolna otopina - 1000 r.;
  • Test trake 50 kom - 1100 rubalja., 100 kom. - 1700 rubalja;
  • Baterija je 53 r.

Accu-Chek Perfom - uređaj za novu generaciju za testiranje u različitim uvjetima. Dobivanje rezultata glukometra postalo je brzo, prikladno i jednostavno.

Glyukometr Akku Chek Performa Nano: pregled i cijene Accu Chek Performa Nano

Accu-Chek Performa Nano glukometar tvrtke Roche Diagnostics smatra se apsolutnim liderom među sličnim uređajima za dnevno istraživanje razine šećera u krvi. To je vrlo precizan i elegantan dizajn, koji ima male dimenzije, tako da je prikladno nositi ga u torbici, a posebno djeci, kako bi se pratila glukoza u bilo koje vrijeme.

Značajke uređaja

Da biste dobili rezultate ispitivanja s ovim mjeračem, potrebno je samo 0,6 μl krvi, što je jedna kap. Brojilo je opremljen kvalitetnom zaslonu nano s velikim likovima i udoban s pozadinskim osvjetljenjem, tako da ljudi mogu ga koristiti s niskim vida, posebno ovaj uređaj je pogodan za starije osobe.

Accum check nano ima dimenzije 43x69x20 mm, težina je 40 grama. Uređaj omogućuje spremanje 500 rezultata ispitivanja u memoriju s datumom i vremenom analize. Postoji i funkcija za izračun prosječne vrijednosti mjerenja za tjedan, dva tjedna mjesečno ili tri mjeseca. To vam omogućuje praćenje dinamike promjena i analiza pokazatelja tijekom dugog razdoblja.

Accum check nano opremljen je posebnim infracrvenim priključkom, koji je uključen u uređaj, omogućuje sinkronizaciju svih podataka s računalom ili prijenosnim računalom. Kako bi se osiguralo da pacijent ne zaboravi na potrebna istraživanja, mjerač ima odgovarajući alarm koji ima funkciju podsjetnika.

Budući da su baterije dvije litijske baterije CR2032, dovoljno je za 1000 mjerenja. Uređaj se može automatski uključiti prilikom instalacije test trake, a nakon upotrebe automatski se isključuje. Mjerač se isključuje dvije minute nakon ispitivanja. Kad istekne razdoblje čuvanja test trake, uređaj će o tome obavijestiti alarmni signal.

Za provjeru performanse akku dugo vremena, morate slijediti pravila korištenja i pohrane uređaja. Dopuštena temperatura spremanja je od 6 do 44 stupnja. Vlažnost zraka bi trebala biti 10-90 posto. Uređaj se može koristiti na radnoj visini od 4000 metara nadmorske visine.

prednosti

Mnogi korisnici, odabiru Accu check pen nano, ostavljaju pozitivnu povratnu informaciju o njegovoj funkcionalnosti i visokoj kvaliteti. Konkretno, dijabetičari su među pozitivnim svojstvima sljedećih značajki uređaja:

  • Koristeći glukometar, rezultati mjerenja šećera u krvi mogu se dobiti unutar pola minute.
  • Za studiju potrebno je samo 0,6 μl krvi.
  • Uređaj može spremiti 500 zadnjih mjerenja u memoriju s datumom i vremenom analize.
  • Kodiranje je automatsko.
  • Mjerač ima infracrveni priključak za usklađivanje podataka s vanjskim medijima.
  • Glukometar omogućuje mjerenja u rasponu od 0,6 do 33,3 mmol / l.
  • Za proučavanje razine glukoze u krvi pacijenta koristi se elektrokemijska metoda.

Komplet uključuje:

  1. Uređaj za mjerenje šećera u krvi;
  2. Deset test traka;
  3. Accu Chek Softclix s pištoljem s ručkom;
  4. Deset lanceta Accu Chek Softclix;
  5. Mlaznica na ručki za prikupljanje krvi iz ramena ili podlaktice;
  6. Udoban meka torbica za uređaj;
  7. Korisnički priručnik na ruskom jeziku.

Upute za uporabu

Da biste pokrenuli uređaj, trebate umetnuti test traku u nju. Zatim morate provjeriti brojčani kod. Nakon što se kôd prikaže, na zaslonu se pojavljuje ikona u obliku treperavog kapljice krvi, što znači da je mjerač spreman za uporabu.

Prije uporabe Accum Pen Pour Nano, temeljito operite ruke sapunom i stavite gumene rukavice. Srednji prst treba pažljivo brusiti kako bi se poboljšala cirkulacija krvi, nakon čega se izbrisala s otopinom koja sadrži alkohol, a probijanje se vrši pomoću piercinga. Probijanje kože bolje od strane prsta, tako da ne ozlijedi. Da biste izlučili kap krvi, prst treba lagano masirati, ali nemojte pritisnuti.

Vrh test trake, žute boje, mora se dovesti do akumulirane kapi krvi. Test traka automatski apsorbira potrebnu količinu krvi i prijavljuje je li u njemu nedostajalo, u kojem slučaju korisnik može dodati potrebnu dozu krvi dodatno.

Nakon što se krv potpuno apsorbira u test traku, na zaslonu uređaja pojavljuje se simbol čaše, što znači da je testni mjerač olovke nano započeo proces testiranja krvi za sadržaj glukoze u njemu. Rezultat testiranja pojavit će se na zaslonu za pet sekundi, tako da rade mnogi ruski glukometeri.

Svi rezultati testa automatski se spremaju u memoriju uređaja, a datum i vrijeme testiranja bilježe se. Prije nego što isključite mjerač, moguće je izvršiti prilagodbu rezultatima analize i napisati bilješke kada je proveden krvni test - prije ili nakon obroka.

Recenzije o Accu check nano

Accu check nano je vrlo popularan među ljudima koji imaju problema s povećanom glukozom u krvi. Prije svega, korisnici napominju upotrebljivost i jednostavan izbornik uređaja. Accu check nano može se koristiti za djecu i odrasle.

Zbog male veličine, može se nositi s vama i, ako je potrebno, krvni test u bilo kojem trenutku. U tu svrhu uređaj ima prikladnu torbicu s pretincima, gdje su svi uređaji za provođenje ispitivanja prikladno postavljeni.

Općenito, uređaj ima dovoljno pozitivnih povratnih informacija po pristupačnom trošku od 1.600 rubalja. Glukometar je visoke kvalitete i pouzdanosti, stoga je jamstvo za 50 godina, što potvrđuje povjerenje proizvođača u svoje proizvode.

Uređaj ima moderan dizajn, pa se može koristiti čak i kao dar. Mnogi korisnici ne oklijevaju pokazati metru svojim poznanicima, jer izgleda kao inovativni uređaj, nego što pokazuje interes drugima.

Mnogi ljudi kažu da je vrlo sličan modernom mobilnom telefonu, koji privlači pažnju.

Recenzije za brojilo imaju negativne kritike, koje se u osnovi svode na teškoće pribavljanja test traka za krvne pretrage. Također, neki se ljudi žale da su upute za uređaj napisane prekompliciranim jezikom i manjim fontom.

Stoga, prije nego što uređaj prebacite na korištenje starijima, preporučljivo je najprije razumjeti, nakon čega ćete, primjerice, objasniti kako koristiti glukometar.

Bazalna temperatura od A do Z

Dragi prijatelji! Da, to je oglašavanje, vrti se kao da treba!

Diabetes mellitus i Accu-Chek glukometar

Moja majka ima dijabetes (2 godine). Koristeći Accu-Chek Izvođenje, suočeni s problemom: uređaj je otišao na zlo. Rješenje problema bilo je brzo i, što je najvažnije, financijski jeftin.

Često ne vidim slične teme na web sučelju pa sam odlučio da će ove informacije iznenada biti korisne nekome ili samo zanimljivom. Ili pišite na PM-u ili razgovarajmo o ovom pitanju (ne znam je li moguće?, A ne oglašavajući ga?).

Pročitajte komentare 13:

Bush, piši ovdje. Moja je majka imala dijabetes, ili bolje, pred-dijabetičko stanje, kada još uvijek nema promjena i sve je regulirano odgovarajućom prehranom. Ona također ima metar za provjeru vode, samo ga uopće nećemo koristiti! Mama je lakše otići u kliniku i donirati krv. Upute ne opisuju kako učiniti bilo što, čini se da upute nisu napisane ni za ovaj uređaj, čak ni slike ne odgovaraju, naš uređaj ne izgleda na taj način. To je treća godina u mrtvoj težini...

Moj tata je, također, Accu-Chek do PAH-PAH-PAH nikakvih problema, istina je, on je samo pola godine.. Kupio sam u kompletu s ručkom, mjerač, i dva čopora test trake i igle paket od 25 komada. + Torbica pod njom.. prošli mjesec, a kupili igle, neugodno iznenađeni da se oni razlikuju u ovisnosti o promjeru (((a ja ne znam, kupio sam debela snažno (((to boli ubod..

Za početak, šećer u krvi moje majke varira od 2,5 do 30 jedinica. Ovo, naravno, je super. Pa, za one koji nisu "u predmetu" naglasiti - to je vrlo cool. Stoga je od vitalnog značaja za mjerenje najmanje dva puta dnevno: ujutro i navečer. Drugi važan razlog je izračunavanje doze lijeka (bilo pilula ili injekcija, ali oba se dozira ovisno o potrebama tijela). Nadam se da je to razumljivo.

Dakle, nakon što sam se slomio, uređaj me praktički "letio" u apoteci za novu. S obzirom na činjenicu da je kupnja uređaja u 2009. godini, a sve dokumente zajedno s kutijom u kojoj se prodaje, nestali su, mislio sam grozničavo da jamstvo ne radi (shvatio na umu da je prošlo godinu dana, a jamstvo može, 1 godina).

Već drži novac kroz prozor s jedne strane, a drugi da novu kutiju s novim instrumentom, jezik slučajno, čisto svjetovni odletio frazu: „ali koliko uvjeravanja iz uređaja?”. Odgovor: "Za život". Bila je iznenađena, blago je rekla) Govorio je s ljekarnikom. Dali su mi telefon nadzor nad njihovim ljekarna za Accu-check djevojka, a ja sam s njom odmah nazvala, otkrili da doista - uređaj ima doživotno jamstvo, a za što bi ga zamijeniti s novim potrebama samo uređaj (koji je, dokumenti o tome, kao i ček i pakiranje - NE TREBATE). Djevojka je bila toliko lijepo pristojna da je zadržala svoje obećanje i nazvala me u večernjim satima kako bi mi mogla reći adresu za razmjenu.

Adrese (za Moskvu):
1) st. Timiryazevskaya, 42. Telefon: 8 (495) 229-67-03.
2) st. Suvorovskaya, 6. Telefon: 8 (495) 765-26-69.
3) st. Schepkina, 47. Tel.: 8 (495) 221-22-76 ili 643-29-38.

Osobno, otišla sam jučer na drugu adresu, nakon što sam prethodno nazvala s njima. Još jednom sam potvrdio da me čekaju i da neće biti problema. Sve se to dogodilo. Nakon što sam napisao standardnu ​​prijavu, za 5 minuta primio sam novu kutiju na kojoj je natpis "ne za prodaju" zapeo.

I sinoć moja mama, kad sam mjerio šećer, vidio je 26 jedinica (ovo je po stopi od 5 jedinica), pili votku))) i nakon 1 sat, mjerenje i šećer je već 12. Votka snižava šećer - što smo naučili)

Koji je glukometar bolji?

Koji je proizvođač glucometera najpopularniji i zašto? Koji tehnički problemi mogu nastati s uređajem, kako ih izbjeći i što ako se dogode?

Sergey Zakharov napisao je 19. kolovoza 2012. godine: 04

Koristim 4 glukometra. Accu-Chek Active (već 9. godina), Accu-Chek Performa, Van Touch Select i Satellite. Prva tri posebna žalba nisu, osobito Akku-Chek Aktiv. Satelit je točan i uvijek, po mom mišljenju, ne možete vjerovati, to točno pokazuje, ali također se događa da griješi više od 50% (svjesno svjedoči). O točnosti svih uvoznih glukometre, po mom mišljenju, „Koliko je ljudi toliko mišljenja” naslyshen sam io Van Thaci sve, nije sve dobre kritike. U bilo kojem glukometru, doživotno jamstvo, ako postoji sumnja u točnost bez ikakvih problema, uvijek će se promijeniti. Svi mi se sviđaju, kao što sam - koliko sam provjerio (i povremeno provjeravam) ispravno prikazati. Upotrebljivost, mi !, Accu-Provjerava malo udobnije, Van bod Selekt.A sam ih koristiti ne samo kod kuće, ali i na odmor, putovanja, planinarenje, sport, na poslu!

Tatiana K. napisao je 24. rujna, 2012.: 011

Akupunktura aktivna je dao testove u laboratoriju i provjerio da razlika nije

Stranica je izbrisana. Glucometer "DIABEST" napisao je 07.10.2012. Godine: 15

Da, doista "koliko ljudi, toliko mnogo mišljenja", slaže se s Sergejom Zakharovom.
Najbolji mjerenje šećera u krvi - je onaj koji neće dopustiti rezultate, uvijek pri ruci, za koji je prikladan za kupiti trakice, oni su jednodijelnog zapečaćena paket, a njihova vrijednost nije kritična za proračun na mjerenja frekvencije od najmanje 5 puta dnevno. Zato što je vrlo važno.
A što se tiče tehničkih problema, slijedite upute i ako se sve dogodi, samo trebate promijeniti uređaj. Slobodno.
S poštovanjem, Dmitrij Razdolsky.

Lena je napisao 29. listopada, 2012.: 010

Aku-check imovina, Satellite plus, Satellite Express

Dobar dan!
Koriste se sva tri uređaja. Točnost očitanja veća je od Acu-provjere. Satelitska plus je često pogrešan za 1 jedinicu. Ali satelitski izraz općenito za više od 2 jedinice. Možda ovaj uređaj imam takav, ali izgled i sastavljanje neke igračke - sve creaks, pa čak i okvir ne zatvara. Dakle, povjerenje je više od čekanja.

Boris Hunt napisao je 23. lipnja, 2013.: 09

Pokušao sam na nekoliko metara glukoze u krvi, a jedna se ne podudara s laboratrnymi pokazatelemi, ali po mom mišljenju Accu-Chek Aviva i Van Touch Ultra su najviše odgovara, praktičan i performanse između njih su praktički identične, traka nažalost malo skuplji, ali Internet se može naći u 2 puta jeftinije,

Vladimir makarets napisao je 23. lipnja 2013.: 21

glukometar za kupnju u POLJSKOJ. točno pokazuje, ali cijena je 90 dolara

Mali i pouzdan mjerač glukoze Accu Chek Performance

U ovom trenutku se ne liječi dijabetička bolest. Ova patologija, koja postaje način života, ali u mogućnostima pacijenta - da biste ograničili svoje napredovanje i smanjili simptome, korekcija lijekova na naknadu za prehranu, fizičku aktivnost, emocionalno stanje, itd

Da je pacijent mogao jasno razumjeti njegovo stanje, oslanjajući se ne samo na subjektivne faktore, potrebni su neki mjerljivi, točni i pouzdani podaci. To biokemijski pokazatelji krvi, posebno - sadržaj glukoze u krvi. Analiza tog markera svakog dijabetesa može sam, kod kuće, rabiti jednostavan prijenosni uređaj.

Obrazac za provjeru ispravnosti uređaja

Suvremeni bioanalizator s atraktivnim karakteristikama - često je to točno način na koji se prikazuje Accucchek Performa glukometar. Ima male dimenzije, izgleda kao mobilni telefon, uređaj je precizan i prikladan za upotrebu. Takav uređaj aktivno koristi medicinski radnici za testiranje statusa bolesnika. Široka aplikacija Accu chek Performa je stekla i kao kućni analizator.

Prednosti ovog mjerača:

  • kompaktnost;
  • Veliki zaslon visokog kontrasta;
  • Sustav za probijanje penova s ​​sustavom za odabir dubine bušenja;
  • Označavanje podataka prije / poslije jela;
  • Jednostavnost korištenja.

Odspajanje gadgeta automatski, nakon što ga aktivno ne upotrebljava 2 minute, uređaj se isključuje. Time se štedi baterije uređaja, pridonosi njihovim ekonomičnim troškovima.

Podsjetit će vlasnika da je vrijeme da provede još jednu studiju. Korisnik može postaviti 4 pozicije upozorenja. Uređaj također može upozoriti na hipoglikemijsku krizu. Da biste to učinili, uređaj mora unijeti podatke koje vam je preporučio liječnik, a kad god analiza otkrije točno ove podatke, tehničar će zvučati alarmom.

Ispunite uređaj

Kupnja takvog proizvoda, budite sigurni, čak i kada kupujete, provjerite je li sve u kutiji.

U tvorničkoj opremi:

  • Sam aparat;
  • Izvorne test trake s kodnim identifikatorom;
  • Olovka za probijanje kože Accu check softclix;
  • Sterilne lancete;
  • baterija;
  • Posebna rješenja za kontrolu s dvije razine;
  • pokriva;
  • Korisnički priručnik.

Naravno, za najveći dio kupca, cijena Accra Checkback je također važna. To košta drugačije: možete pronaći uređaj i za 1000 rubalja, a za 2300 rubalja, nije uvijek jasno takva cijena širiti. Neće tako jeftino koštati i traka, velike pakete mogu koštati više od samog uređaja.

Kako koristiti uređaj

Ovaj uređaj zahtijeva prethodno enkodiranje. Najprije isključite analizator i prebacite ga s ekrana. Unesite kôd element s brojem u posebnom utoru. Ako je gadget već upotrijebljen, stari treba ukloniti umetanjem novog. Ponovno poravnajte ploču, otvarajući novu cijev indikatorskih traka.

Kako mjeriti razinu šećera s Accu provjerom?

  1. Operite ruke. Ne trljajte ih alkoholom - to učinite samo ako ne možete oprati ruke. Alkohol čini kožu gustom, pa će probada biti bolna. A ako rješenje alkohola još uvijek nema vremena za isparavanje, podaci će sigurno biti podcijenjeni.
  2. Pripremite piercing olovku.
  3. Umetnite test traku u uređaj. Usporedite podatke na zaslonu s vrijednostima navedenim na prugastoj cijevi. Ako se iz nekog razloga kôd ne pojavi, ponovite sesiju.
  4. Pripremite prst, masažu, probijte je s perom.
  5. Posebna žuta zona indikatora na vrpci dodiruje uzorak krvi.
  6. Pričekajte rezultat, uklonite test traku.

Ako je potrebno, možete uzeti krv iz alternativne zone.

Ali ne uvijek takvi rezultati su ispravno ispravni. Ako uzmete krv s ove stranice (na primjer, podlakticu ili dlan), učinite to samo na prazan želudac.

Značajke test traka

Indikatorske trake za ovaj gadget izrađene su pomoću posebne tehnologije koja jamči sveobuhvatnu provjeru podataka dobivenih rezultatom analize. Svaki bend ima šest zlatnih kontakata, a sve ih je stvarno potrebno.

Kontakti u indikatorskim trakama:

  • Potrebno se prilagoditi promjenama u postotku vlage;
  • Osigurajte prilagodbu fluktuacijama temperature;
  • Organizirajte brzu kontrolu aktivnosti trake;
  • Mogu provjeriti dozu krvi za analizu;
  • Osigurajte integritet trake.

Nadzor nad nadzorom je obavezan: uključuje rješenje dviju razina, jedan - s visokim sadržajem glukoze, drugi - s niskom razinom.

Ako se utvrde sumnjivi podaci, ta se rješenja svakako koriste kao kontrolni test.

Što je uređaj Accum ček

Ovo je još jedna popularna varijanta, a njegovo ime govori: Accu check nano je vrlo mali glukometar koji je udoban nošen čak iu spojku ili torbici. Do danas, ovaj uređaj, na žalost, mnogi korisnici, više se ne otpušta. Pa ipak, u nekim trgovinama ili ljekarnama još uvijek se može pronaći Accu Chek Performa nano.

Prednosti ovog uređaja:

  • Stvarni dizajn s niskim ključem;
  • Veliki zaslon s visokokvalitetnom fotografijom i pozadinskim osvjetljenjem dovoljne svjetline;
  • Svjetlo i minijaturna;
  • Pouzdanost podataka;
  • Višerazinska provjera primljenih podataka;
  • Prisutnost oglašivača i signala;
  • Velika količina memorije - najmanje ugrađeno najmanje 500 zadnjih mjerenja u ugrađenu memoriju uređaja;
  • Dugotrajna baterija - dovoljno je za 2000 mjerenja;
  • Mogućnost kontrole nadzora.

Ima li takav analizator nedostatke? Naravno, ne može bez njih. Prije svega, to je činjenica da pronalaženje potrošnog materijala za gadget može biti pravi problem. S obzirom na činjenicu da više takvih Akku čekova nije izdan, a trake na njega nisu proizvedene u istim količinama. Cijena uređaja kreće se od 1500 rubalja do 2.000 rubalja, a tijekom dana dionica jeftinije kupiti bio-analizator.

Analiza u poliklinici ili kućnom mjerenju

Naravno, laboratorijska će analiza biti točnija. Ali ako ste kupili dobar instrument, tada razlika u parametrima dviju opcija istraživanja ne smije prelaziti 10%. Stoga, kada kupujete glukometar, mnogi dijabetičari prilično razumno odlučuju provjeriti točnost. Za to, ruku učiniti preko krvi u klinici, a zatim odmah iziđe od liječnika, uzeti još probušene ručku prst na metar i izmjerite razinu šećera pomoću stroja. Rezultati se trebaju usporediti.

Kako ispravno uzeti krvni test šećera:

  • Nemojte jesti prije predaje 8-12 sati;
  • Ako želite piti, to bi trebalo biti samo čista voda za piće (bez šećera);
  • Alkohol ne piti najmanje jedan dan prije analize;
  • Držite se četkanja zubi na dan ispitivanja;
  • Ne žvakanje žvakaće gume na dan ispitivanja.

Potrebna je jasna dijagnoza u slučaju sumnjivog rezultata. To može biti istraga o glikiranom hemoglobinu. Ovaj test će vam omogućiti procjenu koncentracije glukoze u krvi u protekla tri mjeseca. No češće je ova studija preporučljiva osobama koje su podvrgnute antidijabetičkoj terapiji. Ona daje informacije o učinkovitosti aktivnosti.

Prvo, razina šećera u krvi mjeri se na prazan želudac, nakon čega osoba pije otopinu glukoze. Zatim se šećer mjeri svakih pola sata, liječnici čine na rasporedu na temelju nje i donose se zaključci o prisutnosti bolesti.

Pokušajte uzeti test u mirnom stanju. To se odnosi na kućna mjerenja.

Svaki poremećaj može uzrokovati metaboličke smetnje, što će negativno utjecati na pouzdanost testa.

Vlasnik povratne informacije

Kupnja Accu check forme danas nije tako jednostavna, ali ako ste vidjeli samo takav uređaj u trgovini ili ljekarni, ne bi bilo neophodno pročitati recenzije pravih vlasnika unaprijed. Ovo može biti koristan savjet. A ako već imate glukometar koji aktivno koristite, nemojte biti lijeni da sami napišete recenziju - možda će netko to trebati.

Accu check Performa je popularan uređaj koji mnogi danas rado kupuju, ali to postaje teže to učiniti svaki dan. Ako pronađete uređaj na prodaju, provjerite opremu, jamstvenu karticu, odmah kupite set traka.

Glucometer Akku-Chek Performa, 1 kom.

Upute za uporabu

proizvođač

Oblik izdavanja

karakteristike

opis

Glucometer Akku-Chek Performa je novi visokokvalitetni glukometar.

• Nije potrebno kodiranje

• 5 mogućnosti za kontrolu dijabetesa

• 100% zadovoljava zahtjeve norme ISO 15197: 2013 *

Freckmann G, Schmid C, Baum Stark A, Pleus S, Link M, Haug C,, Procjena točnosti 43 sustava koji se koriste za samokontroliranje razine glukoze u krvi u skladu s DIN EN ISO 15197. J Diabetes Sci Technol. 2012; 6 (5): 1060-1075.

Glucometer accu chek performa

Glucometers "Accu-Chek Performa Nano": upute, recenzije

Osobe s dijagnozom dijabetesa važno je redovito provjeravati koncentraciju glukoze u kapilarnoj krvi. Inzulinski ovisni pacijenti obično to obavljaju nekoliko puta dnevno, a osobe s dijabetesom tipa 2 mogu napraviti analizu 1-2 puta tjedno. Nezamjenjiva pomoć za sve dijabetičare su glucometers.

Accu-Chek Performa Nano

Suvremeni model uređaja omogućuje vam da znate što je koncentracija glukoze u krvi u samo nekoliko sekundi. Glucometers "Accu-Chek Performa Nano" ne prelaze vrijednost ključa iz stroja. Njihova težina iznosi samo 40 g. Duljine 69 mm, širine 43 mm, a debljina je samo 20 mm. Proizvodite te uređaje u SAD-u u tvrtki Roche.

Osim kompaktne veličine, mnogi su privučeni dizajnu uređaja. Ljudi obratite pažnju na sjajni okrugli slučaj sličan malom mobilnom telefonu i veliki zaslon koji prikazuje svijetle i velike brojeve. Također je važno da ne samo mladi pacijenti koji razumiju moderne tehnologije i drže korak s vremenom mogu ga naučiti, već i stariji umirovljenici koji se boje svih tehničkih inovacija.

Budite oprezni

Prema WHO-u, 2 milijuna ljudi godišnje umire od diabetes mellitusa i njegovih komplikacija. U nedostatku kvalificirane podrške tijelu, dijabetes dovodi do različitih vrsta komplikacija, postupno uništava ljudsko tijelo.

Najčešće se javljaju komplikacije: dijabetička gangrena, nefropatija, retinopatija, trofični ulkusi, hipoglikemija, ketoacidoza. Dijabetes također može dovesti do razvoja tumorskih tumora. U gotovo svim slučajevima, dijabetičar umre, bori se s bolnom bolesti ili postaje pravi osoba s invaliditetom.

Što ljudi trebaju učiniti s dijabetesom? Centar za endokrinologiju Ruske akademije medicinskih znanosti uspio je napraviti lijek koji je potpuno izliječio dijabetes melitus.

Trenutno se održava Savezni program "Zdravi narod", u okviru kojeg se ovaj lijek daje svakom građaninu Ruske Federacije i CIS - BESPLATNO. Za više informacija pogledajte službenu web stranicu MINZDRAVA.

Sadržaj pakiranja

Ako vam se svidio Accu-Chek Performa Nano mjerač glukoze, možete ga kupiti u apoteku, trgovini specijaliziranoj za prodaju medicinskih proizvoda, ili ga možete naručiti od predstavnika. Osim samog aparata, komplet sadrži poseban uređaj za piercing prst pod nazivom "Accu-Chek Softclix", lancete za to u iznosu od 10 kom. Posebna mlaznica s kojom možete uzeti krv ne samo od prsta, već i iz alternativnih mjesta, poput podlaktice ili dlana. Također, proizvođač odmah daje 10 test traka za dijagnozu.

U kompletu je prikladan poklopac, u koji se mjerači glukoze "Accu Chek Nano Punch", instrukcije koje će vam pomoći da shvatite kako koristiti uređaj, smještene su s dvije baterije.

Značajke uređaja

U usporedbi s sličnim uređajima, uređaj tvrtke Roche ima mnoge prednosti. Svaki od tih mjerača pamti 500 rezultata mjerenja. Istodobno, korisnici imaju priliku izračunati prosjeke za zadnjih 7 dana, dva tjedna ili mjesec dana. Osim toga, osobe ovisne o inzulinu mogu napraviti oznake i odabrati prilikom mjerenja - prije ili poslije hrane.

Druga neosporna prednost je da se rezultati prikazuju nakon 5 sekundi. Usput, malu količinu od samo 0,6 μl dovoljna je za dijagnozu. Kada umetnete test traku u Accu-Chek Performa Nano glukometar, automatski se uključuje. Kôd se postavlja pomoću posebnog elektroničkog čipa koji se nalazi unutar svakog paketa. Usput, uređaj će upozoriti ako pokušate dijagnosticirati uz pomoć isteklih test traka. Prikladni su za 18 mjeseci od datuma proizvodnje. Nije bitno kada je pakiranje otvoreno.

Jedinstveni potencijal

Glucometers "Accu-Chek Performa Nano" su moderni uređaji. Oni su dizajnirani prvenstveno kako bi jednostavno znali koncentraciju glukoze. No, iza toga, možete konfigurirati njihovu vezu s osobnim računalom za prijenos rezultata putem infracrvenog priključka. Također, uređaj se uspoređuje s činjenicom da je moguće podesiti alarm, što ukazuje na potrebu mjerenja. Korisnici mogu odabrati 4 različita vremena signala.

Točnost dijagnostike uređaja osigurava jedinstvene test trake s zlatnim kontaktima. Također, ako je potrebno, moguće je kalibrirati krvnu plazmu.

Mnogo godina proučavam problem dijabetesa. Strašno je kada toliko ljudi umre, a još više su onemogućeni zbog dijabetesa.

Pokušavam obavijestiti dobre vijesti - Endokrinološki znanstveni centar Ruske akademije medicinskih znanosti uspio je razviti lijek koji je potpuno izliječio dijabetes melitus. Trenutačno, učinkovitost ovog lijeka je blizu 100%.

Još jedna dobra vijest: Ministarstvo zdravstva napravilo je poseban program koji kompenzira skoro cijeli trošak lijeka. U Rusiji i zemljama ZND-a, dijabetičari do može dobiti alat - BESPLATNO!

Glukoza „Accu-Chek Aviva Nano” dopušta da se odredi koncentracija glukoze u krvi u tom rasponu: 0,6-33 mM / L. Njihov je normalan rad moguće na temperaturi okoline od +6 do +44 o C i vlažnosti koja ne prelazi 90%.

Značajke rada

Ako je potrebno izmjeriti koncentraciju glukoze u krvi, ali nikad nisam koristio poseban uređaj, onda morate shvatiti kako to rade glukometre „Accu-Chek Aviva Nano”. Kako koristiti ove uređaje, lako je razumjeti ako pogledate upute.

Da biste počeli raditi s uređajem u njoj, trebate umetnuti test traku i provjeriti kod na pakiranju i na zaslonu. Ako se podudaraju, možete nastaviti na sljedeći korak.

Lanceta umetnuta u štrcaljku, malena bušotina je napravljena u prstu. Vrh probne trake (polje boje žute) nanosi se na krv koja je stršila. Nakon toga, na zaslonu bi se trebala pojaviti ikona sata. To znači da uređaj radi i analizira rezultirajući materijal. Čim se dovrši postupak, vidjet ćete razinu glukoze. Rezultat Accu-Chek Performa Nano glukometra automatski se sprema. Istovremeno će se naznačiti datum i vrijeme istraživanja. Nemojte izvući test traku iz uređaja, možete primijetiti kada je mjerenje provedeno - prije ili poslije jela.

Kupnja uređaja i potrošnog materijala

Dijabetičari znaju da nije problem kupiti uređaj za mjerenje šećera u krvi. No zasebna stavka izdataka u bilo kojem obiteljskom proračunu su test trake i lancete. Istina, potonje se ne bi trebalo kupiti tako često. Obično se jedna igla koristi 20-30 puta.

Cijene za uređaje ovise o mjestu kupnje. Neki ih pronađu na 800 rubalja. drugi kupuju za 1400 rubalja. Takva razlika u troškovima je samo cijena politika trgovina i ljekarni, gdje možete kupiti glucometers "Accu-Chek Performa Nano". Test trake također su bolje tražiti, a ne kupiti u prvoj ljekarni. Za pakiranje od 50 komada. morat će dati nešto više od 1000 rubalja.

Recenzije ljudi

Ako odaberete metar, onda će biti od interesa ne samo prema informacijama danim od strane proizvođača, ali i stavove pacijenata koji su ga redovito koriste. Valja napomenuti da je većina ljudi zadovoljna uređajem. Napominju da svatko može shvatiti kako raditi s njim. Veliki osvijetljeni zaslon je lako čak i za osobe s lošim vidom i sjećanje na 500 rezultata i sposobnosti kako bi se utvrdilo potrebne srednja vrijednost bolesnika s inzulin.

Mnogi su čak spremni preporučiti svojim poznanicima glucometers "Accu-Chek Performa Nano". Povratna informacija pokazuje da je uređaj vrlo jednostavan za korištenje. Neki su zadovoljni funkcijom podsjetnika, dok drugi mjere samo u vrijeme prikladno za njih.

Priče naših čitatelja

Osvojio sam kod kuće dijabetes. Prošlo je mjesec dana otkad sam zaboravio na utrke šećera i unos inzulina. Oh, kako sam trpjela, stalna nesvjestica, hitne pozive. Koliko puta sam otišao do endokrinologa, ali postoji samo jedna riječ: "Uzmi inzulin." I sada je prošlo 5 tjedana, budući da je razina šećera u krvi normalna, a ne samo jedna injekcija inzulina i sve zahvaljujući ovom članku. Svi koji imaju dijabetes - nužno čitaju!

Pročitajte cijeli članak >>>

Istina, vlasnici uređaja kažu da je ponekad teško pronaći test trake. Ali taj je problem relevantan za stanovnike malih gradova. U velikim gradovima, uvijek će biti ljekarna ili dućan sa medicinski materijal, u kojem se nalazi test traka, rekao metar.

Glyukometr Akku Chek Performa Nano: pregled i cijene Accu Chek Performa Nano

Accu-Chek Performa Nano glukometar tvrtke Roche Diagnostics smatra se apsolutnim liderom među sličnim uređajima za dnevno istraživanje razine šećera u krvi. To je vrlo precizan i elegantan dizajn, koji ima male dimenzije, tako da je prikladno nositi ga u torbici, a posebno djeci, kako bi se pratila glukoza u bilo koje vrijeme.

Značajke uređaja

Da biste dobili rezultate ispitivanja s ovim mjeračem, potrebno je samo 0,6 μl krvi, što je jedna kap. Brojilo je opremljen kvalitetnom zaslonu nano s velikim likovima i udoban s pozadinskim osvjetljenjem, tako da ljudi mogu ga koristiti s niskim vida, posebno ovaj uređaj je pogodan za starije osobe.

Accum check nano ima dimenzije 43x69x20 mm, težina je 40 grama. Uređaj omogućuje spremanje 500 rezultata ispitivanja u memoriju s datumom i vremenom analize. Postoji i funkcija za izračun prosječne vrijednosti mjerenja za tjedan, dva tjedna mjesečno ili tri mjeseca. To vam omogućuje praćenje dinamike promjena i analiza pokazatelja tijekom dugog razdoblja.

Accum check nano opremljen je posebnim infracrvenim priključkom, koji je uključen u uređaj, omogućuje sinkronizaciju svih podataka s računalom ili prijenosnim računalom. Kako bi se osiguralo da pacijent ne zaboravi na potrebna istraživanja, mjerač ima odgovarajući alarm koji ima funkciju podsjetnika.

Budući da su baterije dvije litijske baterije CR2032, dovoljno je za 1000 mjerenja. Uređaj se može automatski uključiti prilikom instalacije test trake, a nakon upotrebe automatski se isključuje. Mjerač se isključuje dvije minute nakon ispitivanja. Kad istekne razdoblje čuvanja test trake, uređaj će o tome obavijestiti alarmni signal.

Za provjeru performanse akku dugo vremena, morate slijediti pravila korištenja i pohrane uređaja. Dopuštena temperatura spremanja je od 6 do 44 stupnja. Vlažnost zraka bi trebala biti 10-90 posto. Uređaj se može koristiti na radnoj visini od 4000 metara nadmorske visine.

prednosti

Mnogi korisnici, odabiru Accu check pen nano, ostavljaju pozitivnu povratnu informaciju o njegovoj funkcionalnosti i visokoj kvaliteti. Konkretno, dijabetičari su među pozitivnim svojstvima sljedećih značajki uređaja:

  • Koristeći glukometar, rezultati mjerenja šećera u krvi mogu se dobiti unutar pola minute.
  • Za studiju potrebno je samo 0,6 μl krvi.
  • Uređaj može spremiti 500 zadnjih mjerenja u memoriju s datumom i vremenom analize.
  • Kodiranje je automatsko.
  • Mjerač ima infracrveni priključak za usklađivanje podataka s vanjskim medijima.
  • Glukometar omogućuje mjerenja u rasponu od 0,6 do 33,3 mmol / l.
  • Za proučavanje razine glukoze u krvi pacijenta koristi se elektrokemijska metoda.

Komplet uključuje:

  1. Uređaj za mjerenje šećera u krvi;
  2. Deset test traka;
  3. Accu Chek Softclix s pištoljem s ručkom;
  4. Deset lanceta Accu Chek Softclix;
  5. Mlaznica na ručki za prikupljanje krvi iz ramena ili podlaktice;
  6. Udoban meka torbica za uređaj;
  7. Korisnički priručnik na ruskom jeziku.

Upute za uporabu

Da biste pokrenuli uređaj, trebate umetnuti test traku u nju. Zatim morate provjeriti brojčani kod. Nakon što se kôd prikaže, na zaslonu se pojavljuje ikona u obliku treperavog kapljice krvi, što znači da je mjerač spreman za uporabu.

Prije uporabe Accum Pen Pour Nano, temeljito operite ruke sapunom i stavite gumene rukavice. Srednji prst treba pažljivo brusiti kako bi se poboljšala cirkulacija krvi, nakon čega se izbrisala s otopinom koja sadrži alkohol, a probijanje se vrši pomoću piercinga. Probijanje kože bolje od strane prsta, tako da ne ozlijedi. Da biste izlučili kap krvi, prst treba lagano masirati, ali nemojte pritisnuti.

Vrh test trake, žute boje, mora se dovesti do akumulirane kapi krvi. Test traka automatski apsorbira potrebnu količinu krvi i prijavljuje je li u njemu nedostajalo, u kojem slučaju korisnik može dodati potrebnu dozu krvi dodatno.

Nakon što se krv potpuno apsorbira u test traku, na zaslonu uređaja pojavljuje se simbol čaše, što znači da je testni mjerač olovke nano započeo proces testiranja krvi za sadržaj glukoze u njemu. Rezultat testiranja pojavit će se na zaslonu za pet sekundi, tako da rade mnogi ruski glukometeri.

Svi rezultati testa automatski se spremaju u memoriju uređaja, a datum i vrijeme testiranja bilježe se. Prije nego što isključite mjerač, moguće je izvršiti prilagodbu rezultatima analize i napisati bilješke kada je proveden krvni test - prije ili nakon obroka.

Recenzije o Accu check nano

Accu check nano je vrlo popularan među ljudima koji imaju problema s povećanom glukozom u krvi. Prije svega, korisnici napominju upotrebljivost i jednostavan izbornik uređaja. Accu check nano može se koristiti za djecu i odrasle.

Zbog male veličine, može se nositi s vama i, ako je potrebno, krvni test u bilo kojem trenutku. U tu svrhu uređaj ima prikladnu torbicu s pretincima, gdje su svi uređaji za provođenje ispitivanja prikladno postavljeni.

Općenito, uređaj ima dovoljno pozitivnih povratnih informacija po pristupačnom trošku od 1.600 rubalja. Glukometar je visoke kvalitete i pouzdanosti, stoga je jamstvo za 50 godina, što potvrđuje povjerenje proizvođača u svoje proizvode.

Uređaj ima moderan dizajn, pa se može koristiti čak i kao dar. Mnogi korisnici ne oklijevaju pokazati metru svojim poznanicima, jer izgleda kao inovativni uređaj, nego što pokazuje interes drugima.

Mnogi ljudi kažu da je vrlo sličan modernom mobilnom telefonu, koji privlači pažnju.

Recenzije za brojilo imaju negativne kritike, koje se u osnovi svode na teškoće pribavljanja test traka za krvne pretrage. Također, neki se ljudi žale da su upute za uređaj napisane prekompliciranim jezikom i manjim fontom.

Stoga, prije nego što uređaj prebacite na korištenje starijima, preporučljivo je najprije razumjeti, nakon čega ćete, primjerice, objasniti kako koristiti glukometar.

Accu Chek Performa Nano Glucometer: pravila za rad s uređajem

Accu-Chek Performa Nano jamči kvalitativne rezultate ispitivanja i točne podatke. Uz pomoć, dijabetičarima je lakše kontrolirati unos lijekova i pratiti prehranu.

Za pacijente s dijabetesom tipa 1 i tipa 2, uređaj će postati neophodan pomoćnik.

Ako tražite glukometar koji ne razočara, a cijena se isplati s kamatama, tada će vam ovaj model privući.

Za 1500 rubalja dobivate uređaj koji će pokazati točan rezultat u samo 5 sekundi. Baterije idu u set, dovoljno za 1000 mjerenja.

Paket i cijena

Uz glukometar u kompletu, postoji nekoliko dodatnih elemenata koji će biti potrebni za praćenje zdravstvenog stanja ili pomoć pri korištenju uređaja.

  • Glucometer Accu Chek Performa Nano,
  • 10 test traka i 10 sterilnih igala,
  • Ručka za piercing,
  • Kapica za uzimanje krvi iz ramena,
  • Časopis za kontrolu,
  • 2 baterije-tablete,
  • Upute za uporabu na ruskom,
  • Jamstvena kartica,
  • Vrećica koja drži sve ove dodatke.

Prosječna cijena mjerača. 900-1000 rub.

Glavne značajke

Glucometer Akku Chek Nano Performa je visoke kvalitete, još uvijek ima puno parametara za obradu pozornosti.

  • Kompaktnost. U veličini, mjerač nema više tipki za uređaj. Može se nositi u džepu, što je vrlo pogodno za vrijeme putovanja. Njegova težina je samo 40 grama.
  • Točnost rezultata. Za pacijente s dijabetesom, kontrola glukoze je od vitalne važnosti, pa je potreban glukometar kako bi se njezini pokazatelji mogli vjerovati. Test trake koje se prodaju zajedno s performansama Accu-Chek Nano razlikuju se najpreciznijim rezultatima.

Posebni zlatni kontakti dopuštaju da se ostave otvorenim, a za analizu vrlo mala kapljica krvi, oko 0,5 mikrolitara. Potrebno je 5 sekundi da provjerite razinu glukoze. Ako je rok trajanja trake istekao, glukometar će vas obavijestiti.

  • Velika memorija. Accu Chek Performa može pohraniti do 500 mjerenja. To vam omogućuje dugoročno nadgledanje šećera u krvi i izračunavanje prosječnih rezultata tjedan ili mjesec dana. Ovi će vam podaci pomoći tijekom konzultacija s vašim liječnikom. Neobičan dnevnik mini uređaja omogućit će vam da odaberete pravu dozu lijekova.
  • Jednostavnost korištenja. Nije potrebno uzeti uzorak iz prsta radi analize. Možete odabrati najviše bolno mjesto za probijanje: na ramenu, podlaktici, kuku ili dlanu.
  • Funkcija "budilica". Omogućuje vam ne brinite se da ćete propustiti vrijeme analize. Alarm je postavljen za 4 različita vremenska razdoblja. Uobičajene stvari možete učiniti, a uređaj će vas na vrijeme podsjetiti na sebe.

Moguće je postaviti i druge važne podatke. Na primjer, o razini šećera koja može uzrokovati hipoglikemiju. Ako postoje kritični pokazatelji, uređaj će emitirati poseban signal.

  • Udoban dizajn. Uz postupak mjerenja šećera u krvi uz pomoć Accu-Chek. Glukometar je vrlo jednostavan za uporabu. I na velikom zaslonu s visokim kontrastom, velikim bijelim brojevima, simboli se lako čitaju.

Ako je potrebno, mjerač se povezuje s računalom ili prijenosnim računalom, što vam omogućuje praćenje i pohranjivanje rezultata istraživanja.

Kako biste izbjegli pogreške, potrebno je pridržavati se pravila za rukovanje mjeračem.

Upute za uporabu

Postavite datum i vrijeme prije uporabe. Kada otvorite sljedeći paket test traka, umetnite ih s Accu Chek Performa Nano i koristite otopine preporučene u priručniku za kalibraciju.

Volite li članak? Recite svojim prijateljima →

Izvori: http://fb.ru/article/188623/glyukometryi-akku-chek-performa-nano-instruktsiya-otzyivyi, http://diabethelp.org/izmeryaem/akku-chek-performa-nano.html http: //diabetiky.com/glyukometry/accu-chek/performa-nano.html

Izvući zaključke

Ako pročitate ove retke, možete zaključiti da ste vi ili vaši najmilični bolesni s dijabetesom.

Proveli smo istragu, proučavali hrpu materijala i najvažnije provjerili većinu metoda i lijekova od dijabetesa. Presuda je sljedeća:

Svi lijekovi, ako ih ima, bili su samo privremeni rezultati, čim je recepcija prestala, bolest se dramatično povećala.

Jedini lijek koji je dao značajan rezultat je Diagen.

Trenutno je to jedini lijek koji može potpuno izliječiti dijabetes. Posebno jaka akcija Diagen pokazala je u ranoj fazi razvoja dijabetesa.

Prijavili smo se Ministarstvu zdravstva:

A za čitatelje naše stranice sada imamo priliku da se Diagen BESPLATNO!

Pažnja molim te! Slučajevi prodaje krivotvorenog lijeka Diagen postali su češći.
Naručivanjem gore navedenih linkova zajamčeno je da dobijete kvalitetan proizvod od službenog proizvođača. Osim toga, kupnjom na službenim stranicama dobivate jamstvo za povrat novca (uključujući troškove prijevoza), u slučaju da lijek nema terapeutski učinak.

Više Članaka O Dijabetesu

Zob s dijabetesom

Komplikacije

Za smanjenje šećera u krvi preporučuje se zob dijabetesa tipa 2. Proizvodi na njemu sadrže prirodni inzulin, kao i veliku količinu cinka, element koji je dio većine enzima, osiguravajući metabolizam lipida i bjelančevina.

Šećerna bolest je patologija endokrinog aparata koji zahtijeva stalno ispravljanje razine glukoze u tijelu u odnosu na pozadinu svojih visokih znamenki. Smanjenje i podrška pokazateljima na prihvatljivoj razini jamstvo je visoke kvalitete života pacijenata i sprječavanje komplikacija "slatke bolesti".

Za praćenje stanja zdravlja, svatko od nas podvrgava se liječničkom pregledu. To uključuje obavezno dostavu krvnih pretraga.Povećanje kolesterola je čest fenomen.